Khamis, 15 April 2010

Klinik Panel | SimplySiti

ok.. lps post entry pg2 buta aku tunggu juga la smpai subuh.. nasib baik la kwn aku on9 ym dier.. die keje mlm so xde la bosan sngt pepagi buta cenggitu...so lps solat subuh brekpes bagai, masuk bilik mmg plan nk tido la...skali mmg xleh tdo gak.. mmg dah sah!! sah sngt2!! aku ni ade penyakit... huhu


dlm pkul 11 pg td.. aku ajak mak aku g klinik... klinik panel aku klinik wan balkis.. ni la festime aku jejak kaki kt klinik tu..before this cuma tgk dr jauh jer.. tujuan aku bkn la psl xleh tdo mlm tp nk renew cuti sakit aku yg berakhir ari ni... kalo xde mc jwbnyer gaji aku xjalan r...hehehe..


best jg duk umah mkn tdo pun, sbb hati senang, gaji jln...tp dia kasi basic je la.. xtermasuk OT bagai...hehehe lumayan jg la smpai aku bleh shopping kt watsons.. sakit2 pun bleh lg nk shopping eh, tu lah kuasa shopping bg wanita...hahaha... lmbt la aku kawen cmni, simpanan pun xde lg...huhu

k la tnpa buang masa, aku pun dh xsabar2 nk show off benda ape yg aku beli tu...hehe.. mari2 semua!! kita lihat ape yg cik zaza ketot ni rembat kt watsons..

*


*


*


*


*


*


*


*


*


*

jeng..jeng..jeng!! buka mata luas2 yerk!!


akhirnya!!
akhirnya!!
dpt juga aku beli produk kecantikan Dato' Siti yg cun giler tuh... hrp2 lps pakai nnt btambah cun la cik zaza nie..wahahaha... ok, brg dia mmg standard r.. clenser ajer dh cecah rm30.. aku sempt rembat 3 nie aje, cream c bright tu xtahu la sape sapu smpai licin kt rak simplysiti dlm watsons tu... tension aku taw, abg casher tu ckp 'kena tunggu restock la dik, brg tu bru smpai last week.. cpt btol clear..' haduiii...


urm psl brg2 kosmetik lak, aku mcm nk jg beli tp adik aku nasihat..
'kak, brg maybelline ko tu pun xhbs lg, xkan nk beli bru kot'
aah la juga... lg pun sgala foundation, eyeshadow aku bru je beli... tp xper, tgh aim ni.. bulan dpn aku nk jg beli lipstik ngan blusher from simplysiti...hehehe





hrp2 la lps ni dh cun mcm dato' siti....hehe..
eh, dato' sy dh beli taw produk dato'... sokong la barang buatan malaysia..hehe. eh, buatan malaysia ker?? xkesah la, asalkan peneraju-nyer made in malaysia...hahaha..

5 ulasan:

miss norafizan berkata...

ee..simply siti.. :) best x u?? nk try jgk la nnt.. :)

Aini berkata...

aik aik.. baru plan nak g watson balik keje ni..nak usha gak simplysiti ni..hehe =)

zaza berkata...

miss norafizan : stakat ni ok la..hrp2 ade la 'miracle' lps pakai nnt...hehehe


aini : usha jgn xusha...cpt2 ye, kang hbs lak..sedih taw cream tu dh clear..huhu

farysa berkata...

lps ni mke u jd cm dato siti la ek
i nk kne pg bli jgk ni
join korang
hehe

zaza berkata...

jom2 farysa!!
blom cuba blom taw...hehe..
stakat ni i guna xde prob lg la..
ok jer...hehe

nuffy

Pengikut