Khamis, 8 April 2010

Scuba Diving...

  




selamat ptg...hehe...
actually aku da mcm gian nk scuba lg...kt mane plak xthu laa..tp skg tgh servey tmpt kt desaru...dgr2 cite ade port baik kt sne..tp kalo tgk dr segi nature tu mcm xbpe best..tp xpe lah, lain lubuk lain caranya ye tak..hehe

pangkor mmg terbaik lah..tp mslhnye skg ni xde mase nk g scuba...sbb dh sangkut ngan komitmen kje...kje office mane nk cari ruang g scuba...dh la tiap2 bulan busy...ini pun nasib je ade cuti itu pun sbb buat operation..tetibe rase nk tukar kerja lak, jd instructor diving ker...hahaha...ade plak la org nk amik aku...jgn mimpi lah kot...



tp sblm ape2 n nak kemana2 kena make sure DLSR tu ade...nak shoot under water lg...tp best pergi ngan adik aku r...kalo ngan mber ni susah ckt,..kbnykan mber aku 'takot air' adek beradik encik 'kam'...hahaha...tp betullah, kalo la ade kje yg sngkut paut ngan diving, gaji lak meletop, nak jg aku try...

eh...bukan 'try' ok...but kalo bleh nk stay forever n ever...org ckp leh la teroka laut mane2 lak...jangan jumpa encik jerung sudah...tak kawen la aku gamaknyer...hahaha...



tp bile masuk bab encik bf...itu yg gugup ckt...org pmpuan diving ape masalahnye?? jgn la pk -ve sngt wahai encik bf oiii...slagi idup buat la benda yg bleh meng'happy'kan diri sendiri...kalo bkn diri sendiri nk meng'happy'kan spe lg btol tak..nk hrp org len tu kim salam je la...

tgk la..ade rezeki lebih nk juga pergi diving lg...bosan taw hidup atas darat ni....miahahahaha...bleh lak ckp cmtu kan...ni konon2 feeling nk buat rumah under water...ciss, bleh plak...jgn berumah ditepi pantai kalo takot dilambung ombak...so better buat under water la xde ombak2 ni...hehe

p/s : bila la aku nk sehat ni...bosan tahu??

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut