Sabtu, 24 April 2010

Semangat Bangun Awal...

good morning... n happy sunday...
sblm ni time bgun pagi aku pkul 6.30 sbb nk solat subuh,
lps tu pk nk buat breakfast ape,
tlg pk je, yg buatkan mak aku jugak...
aku nk buat cmne kaki ni pun satu hal, nk jengket pun xbleh lg.
dh tu, lps mkn jer on9 smpai pkul 10..
time tu kepala mmg dh pening sbb ngatok punye hal..


ari ni semangt taw...
psl tdo balik tu dh xkisah..
xtdo pun xpe, hahaha..


semangat smpai skg ni dh pk jap lg nk pakai bju mane,
nk makeup mcm mne,
nk pakai handbag ape,
kasut mane... acecece...


mmg dh tlebih semangt nieh!!
thu nape???
ari ni aku nk jejalan g PENANG !!
aah pulau pinang, pulau mutiara.. hehe


sje je nk cuci mata since adik bongsu aku minggu ni dpt balik umah.. so buat plan g penang lah sbb xde la terlalu jauh dan tak terlalu dkt ngan perlis ni...  pastu nk cuci2 mata aku laaa... hope sngt nnt aku jumpe cardigan+hoodies baru...

ade gk aku cari dlm tenet ni, especially kt myspace ngan blog2 on9... tp tetap jg xbkenan dhati... n lg satu pk pasal harga.. kdg2 harga tu cm xberbaloi jer.. sbb lbh kurang je ngan harga beli sendiri.. so hrp2 la jumpe..hihi




so...
jp g sblm kul 10 dh nk gerak..
ptg karang balik lah..

PULAU PINANG... WAIT FOR ME!!!

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut