Rabu, 14 April 2010

Tabiat Pelik

jam menunjukkan jam 4:29 am...
pg2 mcm ni aku dh tjaga...actually tjaga pkul 3 td...tp gagahkan jg utk pejam mata sbb pg masih muda...stelah bgolek ke kanan n kiri, xjuga bjaya memejamkn mata tsebut..lalu aku bgun g cuci muka n minum air sunkist kepunyaan adikku yg dlm freeze tu..merembat brg adikku adalah perkara wajib...gagagaga...


ok..lately idea nk update blog ini da kering..
dh la mmg blog aku ni burok! xde org masuk! dah tu pemalas lg nk update ye?? hah..mmg pdn la ngan muke ngko wahai cik zaza ketot..


sbenarnyakan aku ni dh jd alien...dr planet mane xthu la, tp masih lg dlm galaksi yg sama...ni bkn alien yg mcm dlm cite2 katoon tuh.. ni alien yg xbleh tdo mlm n asik tdo siang.. tp siang pun aku xdpt kualiti tdo yg bersih... apakah??


serius doh!!
mmg lately aku xdpt tdo taw.. aku xthu npe, xkan tkena virus facebook kot...urm.. nk tdo siang pun azab gk, kt perlis skg suhu dh mcecah 40 drjah selsius.. hah! bayangkan la... aku buka kipas atas bwh, kiri kanan pun tetap bpeluh...aiyakkk!!


k la.. sbg pnutup aku dh tempek muke budak busok..yg ptg td g merewang smpai kolej adik aku... layan je laa..


*
*
*
*
*





*


*


*


*


*


*


*


*


*


hah!! sile tutop mate kalo nyampah ok..

*


*


*


*


*


ni kalo ibu tgk pic ni sure nangis dier...hohoho
best jg pakai shawls ni,.
lilit2 duaploh kali, siap!! hahaha


p/s : nnt kang lps subuh comfirm ini mata asik nk pejam2 n mintak dbuat kilang taik mata...phm2 la sendiri ye.

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut