Jumaat, 30 April 2010

Wishlist For Me...

 
 
 
new cardigan
ini sngt pntg utk aku... sbb aku bnyk beli t-shirt lengan pndek... bg tak meng-hitam-kan kulit yg dh ala2 sawo matang gni kena la pakai cardi... lg pun mmg trend skg ni cardigan sesuai utk remaja... eh aku remaje ke??? tetttttttttt... xpe2 asalkan jiwa remaja da ok... wahahaha
  
mak cakap - 'cari je dlm online shopping kt blog.. murah lagi cantik.. kt luar harga mahal...'
   
 
 
 
 
 
new wedges
ini pun tersngt la pntg utk aku kelihatan 'lebih tinggi' drpd biase... hahaha.. skg ni aku tgk wedges pre-oder kt myspace on9 shopping tu, punye la cntik wa tgk babe!! harga tu ok laaaa.. mane nk cari wedges cm tu punye lawa.. gagaga.. lg satu kalo kuar dating tinggi la ckt aku... huhuhu
  
Has cakap - 'wedges sayang beli kt street mall ari tu kan elok lagi....'
 
  
 
 
  
 
  
new handphone
hp yg diberi percuma itu function da rosak.. lps tu tebal, berat, tak praktikal... hahaha.. time ni jugak nk kutuk hp tu... adess... lg satu xbleh 3G ngan Has... dh bpe lama xonline tgk muka dia.. ajak YM xnk jugak.. hurmmm.. ckp xbest la, itu la, ini la... majuk kang  T___T
 
Angah cakap - 'Lepas ni angah da xnk kasi adik hp... xreti jaga...' tetttttt............
 
 
 
 new car
kreta skg dh xbest sbb bnyk calar balar... 1st bergeser ngan lori bawak gas dapo.. mata taruk lutut itu toke.. yg len tu buat2 tak ingt... ari tu dh g servey jazz dgn encik bf... jazz lg ok dr alza.. sbb alza tlebih panjang punggunggnye... hehehe...

Ayah cakap - 'jual dlu kreta ni... lps tu bru tuko baru...'



bestnye kalo semua ni dpt bile bngun tdo esok pg... adess...
cardi ngan wedges tu bleh lg mintk mak sponser... hehehehe
tp hp tu alamatnye tunggu lg 2 bulan gaji la kot..
kereta lak serah pd ayah... weeehhhhooooo

heaven la aku cmni... pape pun ingt pesan encik bf  a.k.a  Has....
' Beli benda perlu je syg... jgn mbazir... bnyk lg benda yg nk kena buat lps ni... saving every month kena ade jg.. xbleh xde.. lps tu jgn asik pk shopping je...'


haaaa... dgr tu zaza oiii... hehehe  

 

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut