Rabu, 26 Mei 2010

Cantiknya Tudung ada Awning







thanks to p.cik google



hye all... so ape cer?? sehat2 ker??
actually hari ni aku 'kaya' buat seketika n then mula la blogwalking kt blog2 yg aku bleh shopping... n of course keutamaan dberi kpd tudung ataupun shawls... aku tgh kepeningan nk memilih antara shawls ngan tudung lycria skg yg lawa2 ohhh!!



oke.. aku spesies yg sngt pemalas basuh baju dgn tangan.. kalo utk skali dua xper laaaa... tp kalo setiap kali basuhan kena guna tangan, OMG, patah pinggang i.. hahahaha... tp kan, aku mcm suke sngt pakai tudung2 seperti diatas, sbb snang n cantik... tp mslhnye bila nk basuh, aku akan masukkan dlm w.machine n then bila basuhan dh siap awning tu da patah... i mean xterbentuk cantik sprt asalnye... hummm...



shawls pulak mmg lawa... tmbah plak skg ni aku nengok, patern pun dh upgrade... ade tulisan2 bagai, ade corak2 rimau lg... tp mslhnye pakai shawls ni xfleksibel... ahaaaa... i mean, kalo tgh kalut2, bangun nk g opis lmbt, mula la lilit shawls tu da mcm org india... dh tu pegi office je asik kena masuk ladies sbb betulkan shawls yg herot petot.. adesss... mmg sadis kalo kena hari tu ade meeting board... sbb meeting punye lama, kemudian rasa xslesa ngan tudung sendiri...



aku pasti ramai dkalangan wanita kt luar sane pernah mengalaminya... kan kan kan...
so now, kalo nk compare harga pulak mmg la shawls lbh murah berbanding tudung2 yg ade awning cantik2 tu... mgkin dgn harga RM25 aku hanya dpt satu tudung ber-awning, tp kalo dlm masa yg sama, if aku beli shawls, aku akan dpt lbh kurang 2@3 helai gtu... weee~



so skg ni aku dlm dilemma...
nk beli shawls atau nak beli tudung cantik2 ber-awning tu... ;)
tolongggg... tolong....!!

4 ulasan:

Lala Lulu berkata...

beli shawl . . boleh buat macam2 gaya . . hohoho

zaza berkata...

aah kan...
bleh lilit sane sini...
hehhe

black_mel berkata...

beli awning...nice...

zaza berkata...

black_mel : yup.. sngt cntik wo0oo... tp kena rajin la basuh ngan tangan, huhu...

nuffy

Pengikut