Ahad, 16 Mei 2010

Family Gathering 2010 - Part 1

~...assalamualaikum...~



pkul 7.45 mlm td kami selamat smpai dirumah... alhamdulillah perjalanan kami skeluarga pergi dan balik semuanya selamat aje,berkat dr doa2 korg kot... hehehe~ maceh yer..

so, aku xthu nk mule dr mane.. memandangkn family gathering tahun ni kitorg buat satu hari satu mlm... makanya mmg padat la ngan aktiviti... sewa chalet pun mcm xsewa jer, sbb xlekat dlm chalet tu pown.. aktiviti penuh!! letih la jugak.. tp happy sesangt...

nk letak pic pun mcm bnyk sngt pulak.. tp xpe, aku da tapis2 ckt.. so biar aje jugak la gambo kenangan tu dlm blog xde masa depan aku ni.. wahaha... so korg layan la ek semuanyer...









ni gambo2 dalam feri... kitorg naik feri yg awal, btolak dr jeti Kuala Perlis pukul 7.30pagi waktu malaysia..hehehe...









tibe2 cuaca mcm nk hujan.. tp at last xhujan pun, cuma rintik2 manje menyambut kedatangan kami ke sana.. 















ok stakat ni dlu yer..
kitorg sewa kereta ape?? lokasi chalet kt mane, tu semua secret... nak taw selebihnya tunggu la next entry... skg aku nk tdo dlu.. badan da penat.. mcm kena kerat2 sepuloh aje rasenyer... huhu.. esok pagi2 lagi aku update part seterusnyer... hehe... good nite~

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut