Isnin, 17 Mei 2010

Family Gathering 2010 - Part 2

~...assalamualaikum...~


selamat bercuti kpd warga perlis sbb menyambut hari keputeraan Raja kami.. hehe
ok smbungan kpd entry lps yer... ingt nk upload semua pic, tp takut lak korg nyampah tgk pic yg banyak giler2 tu.. so aku display yg patut2 je laaa k...


ok, lps je smpai ke jeti, kami sekeluarga sewa kereta utk kemudahan la nk jalan2 kesana kesini... Satu Vios dan satu lagi Avanza... memandangkn fmly kami ramai anggota, so kami naik avanza aje... weee~
dh dpt kreta terus g isi minyak, minyak mmg hbs terus... biasa la, mcm tu la cara diorg meniaga kan.. sape2 yg rase nak bergaya ngan kereta2 mewah tp tak mampu nk memilikinye, sila la dtg langkawi... korg bleh sewa aje kereta ape yg korg suke.. xmahal pun.. depends pd jenis kereta ape yg korg nak aje...


ok... terus ke Delta Motel dkt pantai chenang.. kitorg punye chalet btol2 sbelah Under waterwold... hehe... so jom layan pic2 yg maha bnyk nie...
















lps check-in terus keluar pegi gunung Mat Chinchang... naik cabel car... lalala~ mmg terbaekkk laaaa... tp dh ramai yg penah pegi sane, kami je yg tlambat...huhu




































hehe... sngt gumbira xterkata... hrp2 lps ni boleh la aku pergi lg skali ngan family Has.. harap maklum, hehe...  bjalan tu mmg penat la kan, tp da smpai bru taw nikmat ke tak... ingt nk letak video jer, tibe2 bru perasan xbleh upload video, npe ye?? kalo tk upload video aje lg sistematik dr nk tempek gmbo2 yg bnyk ni...


ok lah... tggu next smbungan dr aku k...
aku xnk entry jd pnjg so that's y la aku buat part-part ni semua.. ini pun aku rase da pnjg jugak... hehe


Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut