Isnin, 17 Mei 2010

Family Gathering 2010 - Part 3

~...assalamualaikum...~


ok.. smbungan utk entry lps ea cik kak sekalian... after we ouls naik turun bukit kat cable car tu, we ouls balik la ke chalet dmana kaki2 kami semua mcm da nak terputus... sngt penat der.. well, ade yg balik terus mandi2 segarkan bdn mcm aku.. hehe.. xkurang juga yg terus berendam dlm air laut... disini aku sngt jeles disebabkan aku xdpt mandi laut.. hanya bleh melihat dr jauh keriangan diorg bermain air!!!


aku mmg sngt3 suke berenang... dmana ade air, disitu ade aku... bagai aur ngan tebing... hahaha.. tp air longkang jgn tanyer ok!!! T___T


so, aku hnye duduk tepi pntai cuci mata... tgk org lain dgn aktiviti diorg... ade yg naik banana boat, ade naik belon... n xkurang juga sami2 yg tgh sembahyang tepi pantai tu... sakit mata aku tgk!! so, dsbbkan aku xleh mandi laut kerana kaki ku yg xsembuh lg tu, bermakna aku akan snap aje gmbo mane yg aku ske.. of course gmbo aku paling manyak skali woooo~































haaaa... amacam?? nk termuntah x tgk gmbo2 aku ni?? wahaha... sila muntah k!! T____T
itu pun aku dh hbs tapis taw.. kalo tak bnykkk lg gmbo2 perasan.. huhu... lbh kurang satu stengah jam juga la aku duk sorg2 kt tepi pntai tu... naik panas bontot aku duduk lama2 sane.. lg panas hati ni tgk diorg mandi2..huhu
ok bila maghrib semua naik... nk bersihkan diri utk dinner pulak... plan awalnye nak buat BBQ, tp xjadi sbb last minit lintang pukang xpacking brg masing2... huhu.. so mkn kat restoran jer... aku plak duk je dlm chalet, sbb dh pesan mknan suh mak tapau bawak balik chalet... xde mood r aku nk mkn2 luar ngan kaki mcm ni... duk dlm chalet layan cite Cerekarama kat TV3.. tajuk xingt tp cite pasal duit haram tu, yg husband si Lisdawati jd main actor.. tajuk apakah?? huhu.. best la jugak...













gelagat adik2 aku time nk g dinner... layan je laaa... huhu... k la... dh hbs pun satu hari di Langkawi... so tinggal keesokannye aje... ingt xnk pnjg2kan cite,, next entry akan aku tamatkan alkisah di Langkawi nie... k laaa... daaaa

1 ulasan:

a d r e y n i e e l i s y a berkata...

wah...
banyak gmbr dia eh..
hihihiih...

best kan kalo dapat pegi mcm neyh dgn family..
happening jew

nuffy

Pengikut