Rabu, 19 Mei 2010

Fever Oh Demam!!

~...assalamualaikum...~



well... penat doh aku ngepost entry pasal family gathering kt Langkawi nun.... smpai 4 entry skali aku buat... sape xbace mmg silap la, dah la separuh nyawa aku menaip pasal family gathering 1,2,3 and last... pergi sane sini, naik bukit, turun bukit... terjun laut lg, panjat itu ini... smpai tlupa yg aku bru je lps operation sbulan lebih... time kt sne tu mmg xde pape masalah la... semua join, diorg panjat gunung join, pegi Dayang Bunting pun join, pendek kata mmg join semua laaaa...


last2 da balik bru terasa tekak perit, pahit mulut la, idung sakit la.. bdan plak da panas semcam... sah2 la aku kena fever...


ckp psl fever ni kan.. aku mmg spesis yg sngt susah nk demam... seingt aku taun lps cuma 2x sahaja... sila percaya ok!! org ckp kalo xselalu kena demam pun xbagus jugak... tp aku pun xthu la aku spesis makhluk yg mcm mane... kali ni aku kena demam pun mybe sbb bdn aku terlalu letih memandangkan aku terlalu PUSH diri utk berjalan sane sini smpai xingt kaki tu masih lemah.. salah sape?? salah sendiri jugak... padan muke! (-_-")


dlm demam2 jugak la aku buat entry tu semua sbb xnk la tangguh2.. kang bnyk pulak benda yg aku nk story kt blog hitam legam aku nie... so, smpai hari ni alhamdulillah da baik ckt.. demam tu dh xde, cuma batuk2 n slesema aje... tp selsema pun da kurang... suara pun da serak2 basah gtu... awwwww!! hhehe.. mak aku ajak g klinik, tp aku xnk... so mmg xde makan ubt pun, kasi dia baik sendiri... ni la jawapan org malas makan ubt.. sila take note yea, aku xkan, aku ulang lg skali, aku TAK AKAN makan ubat kecuali dah nazak... teruk x??? mmg teruk pun,.. anak sape la nie..huhu


tp time duduk dlm ward aku la pelakon cemerlang... ubat xpenah pun xmakan, semua laju je masuk dlm mulut ni haaa... nk taw npe?? sbb yg kasi ubat tu ya Allah haiiii, punye la handsome2 belaka... weee~ miang gile la aku nie...astagha...!!


hurm k la.. aku nk solat mghrib jap.. kang tlepas waktu plak.. mlm ni mybe ade lg satu entry... huhu...


p/s : solat lah kamu sblm kamu disolatkan
p/s : solat lah kamu dibelakang imam, sblm kamu disolatkan di hadapan imam..

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut