Jumaat, 14 Mei 2010

Happy Mother's And Teacher's Day to Mak...







ni entry ke dua Happy mother's day... yg ari tu punye secara xformal dsbbkan kehilangan mood yg amat sngt.. ok pic kt atas tu ade lah my Mak.. so rase mcm xadil je kan, slalu buat entry pasal encik bf, pasal mak sendiri kadang2 jer.. sungguh tak adil anak pempuan dia yg sorg nie  T______T


dsebabkan ari tu xsmpt celebrate ngan mak, so ari ni aku kuar g nutrimetics.. sje je nk beli sunblock, lps tu tertengok promosion set utk mother's day punye terus smbar skali.. sbb mmg berbaloi ngan harga.. dlm set tu ade shower gel, hand & body lotion dan bedak lavender skali...




memandangkn mak mmg suke lavender sama mcm aku, so aku belikan lah... 16 mei hari ahad ni plak hari guru.. so mmg pakej la.. hehe.. mak aku cikgu add math, so konon2 feeling mcm aku ni student lg.. so this is the first present sempena hari guru drpd anak dia nie... hehehe


hadiah yg aku ni mmg xseberapa lah, tp hadiah yg lebih gempak, esok kami sekeluarga akan bercuti ke Langkawi... family gathering kat sane.. skali bleh la celebrate besar-besaran kat sane nnt... lps balik td bungkus semua terus kasi mak.. hrp2 mak xkecik hati la, sbb lmbt ckt kasi adiah ni..


TO PUAN NORASMAH BT OMAR


happy mother's day...
"  Mak, org nk minta maaf la kalo selama org tinggal kt cni mak bnyk makan hati ngan perangai org.. tp dlm hati org, org xpenah buang mak.. mcm mana pun mak tetap mak yg terbaik buat org.. org tau hadiah yg org kasi tu nilainye xseberapa kalo nk dbandingkan ngan pengorbanan mak pada org selama ni... org syg mak sngt2.. walaupun kdg2 tindakan org buat mak salah faham org xbermaksud nk sakitkan hati mak..
cuma org mmg mcm ni..
org mintak maaf n harap mak xde simpan rase ape2 dlm hati mak tu thadap org..
and!!
happy teacher's day too...
dlu mak pernah jd guru kelas org kan, time org form 5.. tu la saat yg paling best walaupun time tu org bnyk bawak masalah pada mak.. maklum laaa time tu nakal lagi... hehe..
org rase mcm nk kembali pd zaman skolah plak.. hehe..
k la.. love u mak.. u're the special thing for me!!        "

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut