Selasa, 4 Mei 2010

Serba Salah Dengan Entry Lepas

hye uols!! 
pekabo hari ni?? dh mkn ker??


actually aku rase mcm bsalah plak publish entry lepas tu...
xde la.. takut ade mana2 pihak yg terasa hati ker ape ker kan..
skali lg aku state kt cni, aku xde niat ckt pun nk cari sbb utk salahkan sape2..
cuma pkongsian dlm blog aku yg dh ketandusan idea..
lgpun semua ni cerita benar, bukan saje2 aku reka cipta xpasal..
thanks to all yg perihatin utk komen.. hehehe


ok.. esok ade lah hari yg dtunggu2.. apekah??
xde la tertunggu sgt, cuma buat sekian kalinya aku akan ke hospital itu lg.
hospital yg bnyk bwk kenangan dlm diari hidup aku..
kt ctu bmula la pjalanan hdup aku sbg pesakit,..
kt ctu aku tahu yg aku ni ade penyakit O.I
kt ctu jugak aku blajar jd org yg sabar... hehe


Dr. Ahmad Sabri suruh aku refer ke hospital Kangar,
utk bjumpa dgn Dr. Yazid...
utk ape??
hanya utk follow up kaki aku yg operation 2 bulan lps...
sbb smpai skg aku still perlukan sokongan utk bjalan..
n then sambung MC lagi satu bulan,..
mybe aku perlu fisiotherapy berskala, utk pulihkn cpt..


aku dh mula risau dgn diri sendiri..
kerja mcm mana, hdup lps ni mcm mana..
adooiiii... tidur pun xlena pk yg satu ni pun..
bnyk btol dugaan n ujian yg Dia bg kat aku tahun ni...


smoga aku masih bertahan dgn semua ni...
k la..
nk g ladang ku n cafe' ku skejap...
tgk2 ape patut...
penangan facebook... mmg gila.. ahahaha..

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut