Sabtu, 29 Mei 2010

Tribute majalah3 | Mohd Izwan

~...assalamualaikum...~


this entry actually nk publish dh lama..
tp xde mood..
so mlm ni bru rasa nak post..


last week member baik aku ade pesan suh tgk majalah 3..
sbb dia masuk tv.. 
sungguh poyo la mohd izwan ni pun..
so aku tgk la, tp dh nak habis majalah 3 bru aku tgk,
sbb aku terlupa huhuhu..


nasib baik ade internet..
bleh tgk balik kt laman web tv3.. fuhhh..



Malindo Latgabma Darsasa ni ade lah nama misi diorg.
gabungan ATM dgn Tentera Nasional Indonesia..
slalunya utk misi rampasan kapal dagang di perairan antarabangsa..
kalo korg nk thu lebih lnjut,
tgk la sendiri k... hehe
aku mls nk buat ulasan pasal bukan bidang aku.. haha



hah!! cari la mane satu kawan bertuah aku tu...



Nurul Syuhada Nurul Ain Mohd Zain
perhhhh!!
panjang bebenau nama pempuan ni...
time diorg tgh buat rakaman ni kwn aku tu ngan Akim
tgh perasan Nurul Syuhada ni syiok kt diorg..
cehhh!!! 
hak hak hak tuihh.... hahaha



ni kem sungai udang Melaka..
difahamkan kem ni la paling dgeruni..
sbb diorg snggup buat ape saje arahan dberi..huhu..

mesti kena raging teruk punye mat2 terap dlm ni..
adoiii.. seram jugak aku.



hah.. sblm misi dilancarkan..
bace la doa dulu ye..
smoga kalo la meninggal ker, xde la mati katak..
itu kata Mohd Izwan.. haha


k lah..
penat jer aku jaja nama ko kt blog aku ni...


actually dh rindu sngt kt ko,
ari tu balik perlis skejap sngt...
kalo bukan sbb awek ko org perlis sah2 ko xbalik kmpg kan??
hahaha..

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut