Khamis, 3 Jun 2010

Adik Kesayangan Dah Balik

salam semua..
dh berapa hari aku xhupdate blog...
ade penyakit baru dlm diri ku,
sbb tu blog itam logam ni xde entry baru...

oh yaaa... my lil bro bru selamat smpai ke perlis..
td pkul 6.30 ptg aku g amik dia kt station bas,
this is 1st time la dia balik bercuti since dia masuk blaja kt kolej...
hrp2 dia bleh sesuaikan diri kt sane tu..
dgr kata cuti lama jugak,
bila tnye dia ckp awal bulan ogos bru start lecture..

xpe lah..
ape-2 pun hope my lil bro happy balik sini...
ni tgh buat plan nk g jejalan..
mybe visit abg kitorg kt kedah kot... but depends on time jugak..
sbb nk pegi tu comfirm nk gune kreta mak,
tp xde hal kot.. sbb cuti skolah dh start..
so mak xde la g skolah,
kreta tu bakal jadi hak milik kitorg la skejapp.. hehe

hah..
lately ramai btol blogger yg naik pelamin,
aku ucapkan selamat pengantin baru,
moga kekal ke anak cucu...
aku bila lagi?? hahaha...

k lah...
aku nk tgk cite korea ni..
loading dh lama, tp subtitle tu kejap-2 ado,
kejap-2 ilang.. tension seyh...
aku skg tgh layan 'personal preference'...
mcm comel jer cter tu..
weeeee~

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut