Isnin, 28 Jun 2010

Aku Baru Nak Tahu





~...assalamualaikum...~


hmm.. pekabo cik-cik adik, cik-cik abg sekalian.. hope u'ols sehat2 hendaknyer... weyh pasal majlis kesyukuran Lala tu aku postpone dlu bleh?? sedih r nk cite pasal tu sbb jumaat ni Lala akan terbang meningglkan aku.. aku ade adik 3 org jer.. kesayangan amar tu dh smbg study kt kelantan, yg bongsu amir tu plak nasib baik seminggu skali dpt jumpe sbb dia duduk asrama... ni Lala plak nk pegi sarawak.. hmmm..


at last aku jgk yg jaga parents walaupun mcm tak jaga sbb diorg still kuat utk bkerja.. hehe.. xpe lah, biar aku bmanja2 ngan mak ayah puas2 sblm nk bmanja ngan org lain xlama lagi... weeehuuuuu~


oh yaa.. ni nk cerita sikit.. dua hari lps sblm mjlis kesyukuran tu blangsung aku ajak kwn aku Wani pegi secret recepies dkt Alor Star, nk cari kek utk guest yg dtg.. tak pasal2 kena sound.. huhu


wani : pe hal nk pegi jauh2 der.. kangar pun dh ade lolx..

aku : biar betik ade?? tk pernah aku jumpe lak.. huhu

wani : aah dh ade pun.. dkt 5,6 bulan jgk lah...


perhhh.. gua mmg xpnh thu der yg secret recepies ade kt perlis.. sbb yg gua taw perlis ni mundur ckt.. panggung wayang xde, tmpt men bowling pun bru je bukak.. pastu bnyk hal jgk la yg susah nk cari kt perlis ni.. sbb tu kalo nk senang terus pegi cari kat alor star aje... huhuhu..

so aku ajak mak aku pegi secret recipies memandangkan xde masa nk pegi smpai alor star nun... dh nama pun secret recepies kt perlis, hmmm paham2 je lah tmpt dia sngt2 kecik maaa.. lantak lah, asal aku dpt mkn kek sodap2.. hehe..






sblm tu mesti enterfreme ini pmpuan dlu... hahaha



hah!! amacam.. kecik tak tempatnye.. huhu








see... yeah!! finally dpt jgk choc moist idaman kalbu..


xoxo~




melayang dkt rm80 utk sebiji kek tsebut.. but xkesah la... bkn selalu... utk Lala tersayang jgk.. at last kek tu pun nk masuk perut aku jugak... hehehe.. hmmm.. kalo nk thu ade lg stengah baki mjlis kesyukuran tu... so kek tu aku la yg habis kan sikit demi sikit setiap hari... ulalala~

eh eh.. lupe nk tunjuk ghope kek ni... jap2...





haaa... ni la ghopenye.. walaupun golap jew, tp sodappp wa cakap lu... aku ni gilos sikit, makin golap kek tu makin aku sokeee... ahahaha.. yg pnting choclate dia mesti kaw-kaw punye...







nota tangan :
aku bru perasan yg blog aku ni xleh nk publish video.. npe ea?? sblm ni ade je aku upload video... huh!! sialan.. nak gak upload video sebarang dua... huhu

7 ulasan:

Jieda berkata...

sedapnya nampak kek tu.akak ni biasanya beli indulgence je.Tekak dah serasi dengan kek tu tapi lepas ni nak cuba la moist chocolate tu.Confirm sedap ye he3

M y M y berkata...

hehehe..kecik je yaaa S.R kat sana..kat cni ada 3 R.S..tp jarg sgt nak pi..hahaha..tggu ada event baru p..

zaza berkata...

Jieda : cube jgn tak cube kak... hehe.. indulgence pun sodap jugak.. hehehe



MyMy : aah kecik jer, bru bukak lak tu...

[z@ck] berkata...

legamnya hitam.
hahaha..tu la org cakap dun judge the book by its cover
=)

zaza berkata...

zack : ha'ah tu la psl.. skali tkena penangan si hitam ni, ketagih wo0oo.. hehe

Sophia Rani berkata...

nak kek jugak.... huhuhu..

btw, i ade order shawl yg u pakai tau... member i suggest.. baru sampai td.. kiut2.. ;)

zaza berkata...

sophia : nak dtg amik lah.. hehe.. ade lg suku dlm freezer...

yker.. dulu mase mula2 nk beli shawl ni i takut gk, sbb shawl ni mcm extreme jew,, tp bila dh pkai mcm ok la plak.. hehe

nuffy

Pengikut