Sabtu, 12 Jun 2010

Aku Deman Bola..



aku rasa mcm dh mls nk update blog..
sbb ape??
sebab World Cup lah ape lagi..
tdo xcukup beb.. huhu..


smlm tgk pbukaan world cup match south africa vs mexico.. punye la sokong mexico gila.. tp smpai wisel penamat, hampa jew.. seri satu sama diorg tu..haddoooiii.. hbs game tu tido skejap, dh bagun pukul 2.30pagi semata-mata nak tgk french vs uruguey.. utk match ni aku sokong la french... sbb ape?? ko xpyh tnye, sbb jawapan xde kena mngena dgn bola pun.. nk tahu kenape?? sbb aku tringin sngt nk pegi french dr dulu lg, tp hampeh, smpai skg xdpt pegi.. so, dpt sokong pun jadi je laa mak cik... hehehe. tp tetap jugak hampaaa.. sbb seri kosong jew..


betullah ape yg abg aku ckp, pbukaan ni slow gile doh.. tp xpe lah.. usha2 jew.. yg penting SPAIN tetap di hati laaaa... ohhh Fernando Torres.. weee~


mlm ni pulak smbil2 taip entry ni aku tgk match Argentina vs Nageria kat rumah along.. memula along punye la sokong nageria, skali argentina kasi goal pertama.. wahahah, terus mamat tu ckp sokong argentina.. hehe.. klako pun ade seyh.. and at the end Argentina menang match kali ni.. hahaha.. sokeee i... hum.. itu je la kot yg nak di-story-kan...




nota tangan :
musim bola ni slalunya akan ramai wanita yg menjanda akibat laki diorg g mapley tgk bola.. tp aku lain, bf aku plak menduda sbb gf dia kaki bola... hahaha.. kesian btol dgn bf aku tu..
tp ape2 pun, i love u la sayang.. ;)

9 ulasan:

wawa syaida berkata...

kikiki...xpe pas kawin...leh tengok bola sama2...xde la boring tengok sorang2 kan *____*

zaza berkata...

hehe...
cmne nk tgk sama2,
bf zaza mmg xminat bola..
zaza je yg minat bola.. huhu

wawa syaida berkata...

hehe ye ke...xpe la...nanti paksa gak suh dia tengok bola.. +___+

zaza berkata...

betol2.. nnt kita kasi paksa sama dia.. huhu

sHaH berkata...

cian bf..

zaza berkata...

shah : tu la psl.. sian dia.. huhu

farysa berkata...

i azam tak nak tngk lgsg kali ni
awal2 mmg xtgk
tp smlm lps tgk argentina dkt cafe dgn my boyfie
trus tgk game2 lain
xleh pakai btol azam i
haha

zaza berkata...

haha.. btol3..
kalo bab2 bola ni mmg susah nk elak..
kalo pun berazam sure ade jugak tgk walau satu match,,
haa.. kalo dh tgk tu phm2 je la kan..
weee~

adiezaqistina berkata...

hai..sib baik ler ibu dini nyer kualiti tdo tiada gangguan tuk tgk bola...ahakkss..tak minat arrr...

nuffy

Pengikut