Rabu, 23 Jun 2010

Awards Utk Blog Aku

hyep.. sorry ari ni xbrapa nk maju sbb perut ku sakit... ntah la silap mkn ape, memulas-mulas... ulang alek masuk jamban dowh... haha... so dsbbkan dpt award ni terubat la ckt sakit perut ku ini... bleh tsenyum... ni haaa cik adik manis Alynn Malynna yg kasi... eh eh.. cik adik ke cik akak eh??huhu... bedal je laa...



A+ gtu... ahaks... ape yg A+ dlm blog aku ni pun xsure... pd aku, blog aku ni xubah seperti diari di alam maya.. hnya mnceritakan kisah suka, duka, nangis dan tawa.. hehehe.. nway, thanks ea Alynn.. u're so sweet bangat... kikiki...












1. perasaan bila tahu dpt award ni??

* tkezut yg amat sngt lah.. xsngka jugak ade yg sudi baca blog aku... terharu pun ade... rase mcm nk buat marathon 100m... hehehe..


2. senaraikan 7 blog yg layak dapat award ni...


aku sukee la masuk blog dia, sbb ade brg2 comel (craft) yg dia buat.. nak-nak pulak sngt cute meyh.. ingt one day nk booked jugak smthing utk djadijan present.. hehe


blog dia ni simple, yg aku suke part puisi or sajak tu rrr... yg pling ptg tajuk blog dia tu, nk dkt sama dgn tajuk blog aku waktu 1st masuk dunia blogging... hehe


bakal doc yg sngt cute.. masih lg student di Bandung, Indon.. suke tgk dia, xthu kenapa... weee~


blogger dari utara... bjiran dgn aku... hehe..


blog dia kalo tgk, perhhh... mata tibe2 jadi pink-pink gtu... peminat pink nih..




selebihnya tu kalo ade sesape yg nak silakan la amik... but infom zaza k.. bleh zaza g usha blog korg lak... weee~





nota tangan :
-no comment-

4 ulasan:

Izzlin berkata...

kite da ade award ni.nnt kite link blog awak k ;)

thx taw :D

zaza berkata...

okeyy ;)

aisyah bet ^^ berkata...

awww.. you're so schweet :))
ok, nanti sy buat k..thanks taw

zaza berkata...

aisyah bet ^ ^ : hehe.. same2.. nnt buat k ;)

nuffy

Pengikut