Ahad, 6 Jun 2010

EPY BUFDAY MY SWEETY




dalam kamus hidup aku tak pernah terfikir utk ada seorg adik... memandangkan tingkah laku aku sikit pun tak menyerupai sbg seorang kakak.. xsangka after two years aku dilahirkan my mom said, i'll be kakak soon... hehe.. bila diingt balik zaman kecik2 dulu, sumpah rase mcm so stupid la aku punya behavior... Allah aje yg tahu what kind of person la aku ni... hehehe..


well, masa pun dh berlalu... yg dulu kecik-2 dah pun jadi muda remaja, yg dulunya muda remaja dah menginjak dewasa dan sbgainya.. itu lah hukum Allah... xda siapa pun terlmbt walau satu saat dlm meniti kehidupan.. 24 jam sehari, 7 hari seminggu dah ditetapkan.. so, mcm mana cara kita gunakan peluang dan ruang yg Allah dah sediakan itu aje..


eh.. dah pulak aku membebel... so xsangka la dh 19 tahun berlalu.. adik aku dh pown jadi anak dara tanpa aku sedar.. dan boleh dikatakan she's better than me dlm mcm2 hal... memasak, pelajaran, kemas rumah dan boleh dikatakan semua benda dia lg baik dr aku... hehe.. dan adik yg paling bnyk bekorban utk aku maybe..


so, we ouls celebrate her birthday semalam... actually dia xthu pun kitorg nk buat suprise.. lepas amik dia balik dr program ape ntah, dlm keadaan yg penat pown dia tetap senyum sbg tanda thanks utk kami yg ingt birthday dia.. so.. bleh la uols semua tgk pic2 yg sempat di snap.. but so sorry la kalo gambo xlawa, sbb guna camera hp adik aku yg cikai tu jew..


kenalkan dulu.. this is our birthday girl.. hehe




home made blueberry cake for her..


time ni kitorg belom jemput Adila balik,
so possing la kejap,
pinjam kek dia.. hehe


hah.. presented.. my lil bro..
di pown skg dh ade blog, g la singgah sane k..
klik SINI











jgn tiru aksi-2 ini drumah..hahaha...



11.30 malam bru kami pegi jemput Adila.. well time tu dh midnight la bg kitorg utk melahap sebiji kek.. but, xkisah la.. skali skala, bukan selalu... mak ayah dh tido dulu, diorg pesan nnt dah amik Adila bru kejutkan... so otw pergi amik Adila, alang-2 dh keluar terus ke bandar, sbb semua kedai kt sini dah ttup.. aku nak cari air gas..
apsal la mata aku mbutang gtu..
nmpk ape ntah laaa...



alang-2 dah smapi 7e..
beli la skali ngan roti feberet aku ni haaa...
gila batak makan btol la aku ni..






opss.. apsal bnyk muke aku ek??? huhu... lantak la blog aku kan, mmg wajib la bergambo.. kalo sakit mata, sorry la ek.. hehe.. ok dh smpai umah semua kejut mak ayah.. mak je bgun, ayah layan tdo terus.. so, bergambo lagi... lepas tu makan...














tengok birthday girl..
adoii.. xsemangt langsung.. penat la tu.. huhu













ok semoga adikku ini diberkati usia mudanya.. semoga dapat biasiswa JPA... smoga dapat smbung amik medic kt Russia.. semoga yg baik2 melimpahi hidupnya.. as her sister of course aku nk tgk dia happy selalu.. 
so....

HAPPY BIRTHDAY SWEET-19


4 ulasan:

azuan berkata...

macam macam gaya daa~

zaza berkata...

hah..
taw xper.. hehe
yg lain tu over giler dr birthday girl.. haha

farysa berkata...

happy birthday jugak
=))

zaza berkata...

hehe..

nuffy

Pengikut