Isnin, 21 Jun 2010

Facebook Transfomation




~...morning...~



ini kisah mlm semlm punye, nk dijadikan cerita.. sekitar jam 8 malam... adik aku Lala tu tgh on9... print sgala mak nenek borang UNIMAS... smbil menyelam minum air lah, dia pun buka facebook... aku lak tgh main2 dgn anak bulus a.k.a Alicia tu... ntah mcm mane tetiba jer facebook jadi kecik!! aku yg bodoh bab2 lappy ni mmg tcegang la tgk... geram pun ade, si Lala ni kalo xbikin gua panas mmg xsah der.. huhu... bertenang...



korg taw, dr saiz normal yg slalu kita bukak tu... tetibe jadi kecik giler.. smpai kena guna kanta utk melihatnye.. kanta cembung or kanta cekung, lu pikir la sendiri... aishh... aku dh mls nk pikir last2 tu bukak je facebook dkt google chrome.. haaa... kat cni beso gedabak la pulak... huhu


using mozilla firefox






using google chrome


umm.. bile dh lama2 guna kt google chrome ni pun mcm best jgk... beso aku ckp kau... jimat ckt, xpyh nk scroll giler2... hehe... tp tu lah, dh terbiasa guna mozilla so rase mcm bsalah plak sbb curang dgn dia... well xkan la plak aku nk on9 facebook kecik mcm kuman tu plak kan...


eh eh... somebody know how nak betulkan benda alah tu x??? aku ni dh la lombap ckt benda2 cmgni,,









nota tangan :
hari ni balik kmpg skejap kot.. memandangkan adik aku Amar tu dh nak balik college dia esok... so nk beramah mesra la dgn org2 kmpg... hehehe,, i sukeeee.....

8 ulasan:

ardinihumaira berkata...

boleh je besarkan dia.. klik view , zoom in. tak pun ctrl ++. hehe ;) atau memang dia kecik. dni pun tatau sebab tak ada fb. adoyai ;p

zaza berkata...

eh yker... huhu...
thanks dni... zaza pun buntu, xthu nk buat ape hehe..
skg dh ok pun.. ;)

ravishingpeacock berkata...

btul kate cik ardinihumaira tu :)

.aira. berkata...

hee, mencabar iman betol, die saje jee kott kecik kan,HAHA xD

jempot lihat blog and tingglkan jejak anda di entri ni :D
aiz batu campur - tips mengelakkan perut buncit, haha

an.afiqah berkata...

lah yeke ? dah lama kot tak try guna mozilla :)

zaza berkata...

ravishingpeacock : aah tepat skali beliau... hehe



aira : xde la.. mmg zaza je yg xthu nk besarkan... huhu.. sodih jew.



an.afiqah : hehe..guna google chrome ek??

zahidah dihaz berkata...

lebih suka guna crome...terasa senang je...hehehehe

zaza berkata...

zahidah : betul3... hehehe

nuffy

Pengikut