Sabtu, 26 Jun 2010

Jemputan Majlis Kesyukuran..





~...selamat petang uols...~




lama tak aku nyepi?? korg rindu tak?? hahaha.. kasi penampo sebijik baru tau.. kikiki.. ni haa lately tlalu focus tgk bola.. tmbah2 smlm Spain menang, lagi lah meloncat2.. tipu*
owh ya.. dh nama pun jemputan ni kira aku kasi face to face la kunun.. ceh!!


saje la nak umum2, nk kecoh2.. esok mlm ade makan2 kt umah aku, lebik kurang kenduri kesyukuran utk adik aku Lala.. hari jumaat nnt Lala akan terbang ke sarawak utk futher study.. ceh ceh!! mcm la study overseas.. hahaha.. tp korg2 dpt dtg ke?? huhu...


esok mlm kena dress ala-ala pompuan mlayu t'akhir.. nnt umah ni penuh ngan makcik2 yg sedang mcari calon menantu yer uols.. hahaha... dh kenal sngt jiran2 aku ni yg amik kje smbilan sbg matchmaker.. perhhh! ohh ya, kitorg xmasak sendiri memandangkan mak aku isnin pagi kena mengajar, so celah mane nk basuh periuk belanga sgala mcm tu?? so, catering la jawabnyeee...



sedara-mara sepupu-sepapat dh start bkumpul esok pagi.. maka peratus utk aku tdo after subuh mmg la xde!! nasib baik kenduri kesyukuran satu ari jer, kalo idakkkkkkk... lobam mata anak panda la jadiknyee... kuikuikui... dasar btol lah!!


esok aku update yo.. cameraman tegar adelah aku sendri merangkap tukang rasa makanan.. cewahhhh... huish, excited ni,.. dh lama rumah ni xde parti liar kenduri-kendara.. last buat kenduri pun waktu wedding abg lang ngan abg chik.. buat serentak, last 4 years ago.. time tu bru hbs SPM.. turn aku plak bile yer? hohohoho..


tarikh : 27 june 2010 (ahad)
tempat : Km 10, Jalan Kaki Bukit, 02400 Beseri, Kangar Perlis.
masa : after maghrib 
pakaian : baju melayu for guys, bebas utk gurls..  hahaha


sekian, wabillahi taufiq wal hidayah.. wassalamualaikum w.b.t.. 
(^_^)

4 ulasan:

mR.sYaH berkata...

ni majlis kesyukuran ke cari menantu?? hahah..

wanhairi berkata...

menu ape?? huhu

farysa berkata...

nk pegi! nk pegi!
zaza dtg amik eh?
hehe

zaza berkata...

mR.sYaH : 2 in 1.. mjlis kesyukuran ye jugk, smbil2 tu cari2 menantu... weee~



wanhairi : menu nasi ujan panas, ayam masak merah, daging kmbg bakar, acar buah, fruit salad (buat sendiri) dan kueh-mueh...

amboi.. nk dtg mjlis kena taw menu dulu ker?? ehehe




farysa : meh meh.. nnt siap red carpet utk farysa.. hehehe

nuffy

Pengikut