Ahad, 13 Jun 2010

Oh My Follower

 klik utk tumbesaran




salam sejahtera, salam satu malaysia..
dan salam piala dunia..
hehehe...


ok2.. ari tu aku ckp psl stranger kt blog haku kan,
tp ari ni aku nk bcakap pasal follower la pulak..


sblm2 ni aku mmg la pemalas nauzubillah nk blogwalking... rase mcm azab je nk masuk bace blog org lain.. but lately tibe2 jer aku rasa mcm best la pulak, korg dtg blog aku then aku lak pegi blog korg.. pastu klik2.. last2 dpt mber baru.. huh.. happy jugak nie.. 


sejak2 daripada tu follower aku makin meningkat, drpd bawah 100 skrg dh 123.. alhamdulillah.. tp yg peliknyeeee... aku ni merepek mcm2, masuk crita ni lompat cerita sana but korg nak jugak la follow blog xde masa depan ni.. huhu... so much thanks la ek... aku pun xde hadiah nak kasi...


cuma yg satu je aku xsuke bile korg follow blog aku, then korg tgl jejak kt shout box yg comel nie.. korg ckp suh follow balik.. ape yg bleh aku ckp hanya lah insya allah.. eh eh, aku xde paksa korg follow blog aku kan?? so bersabar la ek kalo nak aku follow balik.. maybe take time la.. lgpun buat ape kalo aku follow korg but at the end aku menyepi jadi silent reader yg tak bertauliah... hahaha


ok2.. aku rase mcm nk buat contest la...
sbb this weekend i'll go to Kelantan.. nk check up my femur kt HUSM.. then, kalo jumpa brg yg cantik2 utk djadikan present i'll inform la kat uols.. tp tgh tfikir nak buat contest apekah??? hehe..







nota tangan :
hari ni aku tido bnyk, xreply pun sms dr bf aku.. ni semua salah piala dunia.. kasi aku bgun awal2 pagi tgk match England vs USA.. last2 seri jugak.. huh



10 ulasan:

Syukie berkata...

Lawa no 123...harap lepas ni meningkat jadi 321....kemudia trus ++++

:D


my new entri : http://airfood.blogspot.com/2010/06/bandung-indonesia-part2.html

zaza berkata...

hehe maceh syukie,,,
laalala~

fiD berkata...

wah! byk juga tu... sy pon sama la dulu2 mcm kamu...

enjoy berblog!

zaza berkata...

yke fiD?? hehe,,
yup.. ni tgh gigih ber-blogwalking sane sini... weee~

Izzlin berkata...

yeah. i love contest... tp xpenah menang... :( nnt comfirm da buat, invite kite ek :D

kite ramaikn umat.. link-kn page2 kite + trafik :D :D

salam ziarah :)

visit my other blog too at http://djfcloset.blogspot.com

zaza berkata...

i pun sukeee masuk contest tp xpenah pun lucky... huhu..

tp xpe lah, memeriahkan contest org len jer.. hehe

faye berkata...

menghayati bola sepak jugak ye...hohoh meh jenjalan kat blog saya ok...hoho

http://fasham87.blogspot.com

Nurhidayah Bahari berkata...

hi all...sy ni bru je menceburkan diri dgn blog..minat..sronok bace idea org n dpt tmbh kenalan...

=)

myra arshad (: berkata...

wuu. mra tak penah msuk cntest! ehee

zaza berkata...

len kali masuk la..
memeriahkan contest yg diadakan..
nnt leh dpt kenalan bru..
best taw,
kalah pun xpe,
yg penting join....

nuffy

Pengikut