Isnin, 14 Jun 2010

Personal Preference / Taste




hye uols... ape cite ari ni?? eh, eh.. kpd yg bpuasa tu diucapkan selamat berbuka puasa yer... wahhh tumpang gembira sbb ade yg rajin berpuasa.. good job... anyway aku nk publish entry ni td pg tp ntah la mcm ade problem ckt... geram btol lah... dah tu ade yg tinggl comment dkt entry yg sblm ni tp ntah mcm mana boleh ilang... huhu.. sodih mak cikkk... sorry ea kpd yg komen tu kalo korg tgk xde komen yg korg kasi tu jgn slhkan aku, salahkan blogspot la kot..


erm.. ni nk crita pasal aku tgk crita korea.. weee~ actly dr minggu lps lg tgk.. episod kalo tak salah ade 16 jer, tp aku mcm mls je nak qatam cpt2, konon2 nk feeling lebey... bole blahhh.. xkoser aku.. haha..


dsebabkan esok lusa dan tulat aku mem-busy-kan diri so kena la hbskan drama korea ni.. kalo tak nnt fikiran mak cik xtenteram asik teringatkan si Jeon Ji Ho dalam crita ni...




hah.. sape yg slalu tgk citer korea sah2 kenal dgn mamat ni kan... so kalo korg rindu dia bleh la tgk dia dlm crita ni... aku kasi 4.5 bintang la.. best citenye... so, ape lg, pd sesiapa yg blom tgk, digalakkn utk bjaga sepanjang mlm utk tgk cerita ni... weee~




sweet je tgk citer ni.. smpaikan xleh nk tdo.. asik2 teringatkan cerita ni... atau, atau, atauuuu aku dh falling in love with that man??? ayoyo.. no lah... i love my sayang only... hehehe
ok. selamat menonton~




nota tangan :
altough it isn't alyways a clear and sunny day but even if a pitch black darkness passess, where nothing can be seen, if i have this man by my side, i think i'll have a courage, to walk on.... ;)

12 ulasan:

Hazirah al-Barakbah berkata...

tau yg cite boys over flower. ni cite ape plak nih? cambest jerrr

Whoopz berkata...

Crita ni ada tembak2 x? Lompat bangunan n lari dlm guni? :p
Anak sedara gwa minat ar cite2 korea ni..

::dAuZsHaNLeY:: berkata...

ohhh...
dah tgk dah...
best2...
hahahhaa...

zaza berkata...

hazirah : ni crite personal taste.. tgk lah, lbh kurang citer BOF jugek.. wee~

zaza berkata...

whoopz : hehe lompat2 bgunan xde la beb.. kalo lu nk tgk cite cmtu bleh la pegi pawagam, wa suggest citer karate kid.. okey??? lalala~

zaza berkata...

dauz : wahhh xaci... mane bleh ko tgk dulu dr aku... hahaha,..

eh eh, ade suggest mane2 crita korea lg x?? aku bosan ni... nak tgk crita korea lagiiiii....

F~CiCAk berkata...

slalu lyn cta jepun. hehe..
jarang lyn korea ni.
sbb mcm byk love skit..=p

zaza berkata...

cite jepun bnyk fighting2 ckt kan... hehe... xpnh lg la stakat ni tgk crita jepun, mybe next time bleh cuba,, hehe

F~CiCAk berkata...

ya.. byk action.
tp try la tgk hanazakari no kimitachi. bkn genre action.
best gla..
hehe

zaza berkata...

yke??
ok2..i'll... hehe..
tgh bosan xthu nk tgk cita ape ni..
leh la try2 tgk...
blajar tgk cite jepun lak..
weee~

azuan berkata...

personal taste tue cam okay je...
BBF aku tengok sekerat dah tak best hohoo

zaza berkata...

hehe.. actly jln cite dia sedikit lembap la.. tp dsebabkn itu pompuan pgg watak mcm tu, aku snggup tggu smpai cite tu habis... wee~

nuffy

Pengikut