Jumaat, 11 Jun 2010

Stranger Kat Blog Haku

klik utk tumbesaran...


UK, India, Ireland, Germany...
perhh... ape kejadahnye korang buat dlm blog aku ni... ooo mak aihh.. nak cakap aku buat entry pasal World Cup xde pown.. nak kata aku speaking habis mmg haram la, sbb aku guna bahasa ibunda...


tp ape2 pun thanks la ek... sbb menjengah ke mari... jasa mu dikenang kot.. hhehe


p/s : aku xsukar outsider from Thailand lah.. kenapa?? entah la.. bile dgr siam jew, terus geli2 jamban je... sape nak support aku pegi Bangkok pun aku xnak... gpun diorg tgh huru-hara.. xmo la denn...

6 ulasan:

amirulhazwan berkata...

diorang student yg stadi kt oversea kot

zaza berkata...

aah mungkin jugak..
bijak btol kamu... hehe ~

Amri Bahruji matPuisi berkata...

sampai ati.. thailand tu da la negara bergolk.. jgn la benci die.. hak2

zaza berkata...

huhu..xthu la mcm mane xnak benci mereka..
sbb mmg dr kecik along bg tahu thailand itu bsuk.. huhu

kaizen shinobi berkata...

thailand? x penah masuk blog aq lagi r...

hehehe... xpe2... dorang sesat jap je...

eh... jangan lupa... ramai gak blogger2 melayu dok UK, INDIA, hehe..

zaza berkata...

tu la pasal.. aku rasa cm tu jugak.. hehehe..

stakat ni mmg xde lg thailand masuk blog aku, cuma kalo bleh tu xpyh ada pun xper... hehehe

nuffy

Pengikut