Khamis, 24 Jun 2010

Tag By D'Eyes Of Princess Dot Com





time ni masih lg tk tidur.. mata tkebill-kebil... encik bf dh lama dibuai mimpi, sngt jeles lah, aku sorg xdpt tdo... ceh ceh!! xdpt tdo konon pada hal xnk tlepas match world cup.. agagaga~ nasib baik encik bf kasi green light since dia busy dgn kerja so aku la jd surat khabar laris dia..


tgh blogwalking dgn aman, tibe-tibe aku di tag oleh akak angkat aku a.k.a akak blogger yg baik hatinya.. Amyna namenyeee.. sila la ke blog beliau... klik SINI..
ok2.. jom kita jwb tag...


1. 3 nama samaran kamu?
* izzah --> selalu fmly n kwn2 skolah lama panggil
* zaza --> nama pena, a.k.a nama dlm dunia blogging ni..
* mama tam --> anak2 sedara ku panggil...



2. 5 tarikh penting dalam hidup kamu?
* 8-11-198? --> birthday aku
* 28-3-1988 --> birthday encik bf
* 4-4-2007 --> declare relationship between me and encik bf
* 1-12-2009 --> pgg jawatan as a accountant at my department
* setiap bulan ramadhan --> ade peristiwa pntg dsebalik bulan tsebut dlm hidup aku



3. 5 perkara yg buat kamu gembira?
* bila seseorg itu ada setiap kali aku diuji...
* buat sesuatu dgn titik peluh sendiri then dberi ganjaran..
* menggembirakan org lain sbhgian kegembiraan diri ini..
* dpt beli sesuatu yg diidamkan sekian lama
* when all my nieces call me 'mama tam'



4. 5 tmpt percutian idaman kamu.
* Eiffel Tower - Paris
* Bali - Indonesia
* Pulau Sipadan - Sabah
* Tanjung Piai - Johor
* Marina Bay - Singapore



5. 5 sebab kenapa kamu jawab tag ini..
* suka di-tag, rasa dihargai..
* merapatkan silaturrahim antara bloggers
* kali kedua kena tag
* sbb tgh xde idea nk buat entry sendiri, so jwb tag mudah je.
* tag kali ni xleceh nk sngt so simple..



6. 5 orang yg nak di tag.
okeyy kpd yg kena tag tu silalah laksanakan tanggungjawab anda.. hehe.. smoga ukhuwah antara bloggers semakin erat.. hehehe.. sayang korg semua lebih laaa.. ngeee~

5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

tetiba dni teringat betapa banyaknya tag yang dni lom jawab. adoyai

Amyna berkata...

thanks ya izzah, opss zaza.ngee~
ohh.. salah destinasi idaman nak mai pulau sipadan, bah dekat sudah tu dengan tempat akak.. nanti mcm mana pun flight akan turun d tawau. mmg dekat sangat lah.. dr twu ke sampolna 1 jam lebey...

InsyaAllah.. moga impian untuk bercuti d pulau sipadan tu tercapai ya dek... akak ada d sini :)

zaza berkata...

dni : jgn tangguh2.. nnt btmbh lgi tag.. hehehe


amyna : panggil je mane2 pun.. hehe..
nnt kalo zaza nk pegi sane za contact akk k... hehe..

pawaka19 berkata...

oo nama betol awk izzah yek..

zaza berkata...

pawaka19 : yup.. nama penuh lak siti nur izzah bt shahidan... hehehe.. ;)

nuffy

Pengikut