Isnin, 28 Jun 2010

Tag From Cik Birder






hyep.. tag yg aku dpt dr cik birder ni tag yg kedua kalo xsalah... seingt aku, bru skali aku blogwalking masuk blog beliau then, dh kena tag... hehe.. bgus btol.. mcm tahu2 jew aku ni suke kena tag... so, dgn senang ati aku nk jwb tag ini yer.. huhu





1. Thank and link the person that tagged you

thanks a lot coz sudi tag zaza... hope u like it yeah!! hehe.. xsangka plak kena tag ngan cik birder ni.. tkezut je time dpt thu kena tag... weee~



2. tag 15 blogger's you've recently discovered and think fantastic

perhh.. ramai pulak nk kena tag ni, smpai 15 org... hehe
6 org lagii tu aku xthu nk tag sape, takut kang tkena yg dh di tag bru2 ni.. so xnk susahkan diorg plak.. so, for those yg bminat bleh la amik tag ni.. let me know yea, nnt bleh zaza g usha blog korg lak.. yeppi...



3. contact that blogs and let them know they've been tagged

lps publish tag ni zaza trus g blog diorg n bg thu... dont worry =)



4. state 7 things about yourself

- seorg yg xsuke bnyk ckp, lbh suke mdiam diri..
- seorg yg penyanyang walaupun nmpk mcm brutal
- tak suka dipuji lebih2, sbb rasa mcm nk tmuntah..
- suka travel jauh2 tanpa ditemani ramai org..
- suka makan pizza since umo 5 tahun...
- ramai kwn lelaki kalo nk dbandingkn dgn perempuan
- suka pasang radio kuat2 smbil mandi...



ok that's all... hehe... soalan yg giler senang.. hahaha.. 
layanzzzzzzzzzzz...

4 ulasan:

nas berkata...

waa..ade tag,..erm...nt ade mase ak wat eh..ehehhe

intanurulfateha ❤ berkata...

i plng malas buat tag
huhuhuhu

M y M y berkata...

tag me..tag me..hua3....

zaza berkata...

nas : ok... buat je bile2 free k.. xpyh nk rushing sngt...



intanurulfateha : sis, u dh femes.. dh bnyk kali kot buat tag ni, tu yg malas dh... ye tak.. hehehe



MyMy : sila la amik tag ni.. hehe

nuffy

Pengikut