Ahad, 20 Jun 2010

Tahniah Dapat Masuk UNIMAS

~...assalamualaikum...~







entry ni dbuat khas utk adik tersayang... Siti Nor Adila a.k.a Lala... well, aku nk ucapkan setinggi-tinggi tahniah sbb dpt futher degree dkt UNIMAS.. ini saat-saat yg ang tunggu selama ni kan... walaupun aku taw ang sedih sbb xdpt course yg ang mintak, tp bsyukur je lah.. at least ang dpt masuk U... ada sesetgh tu gagal UPU terus lagi sodih kan...


Sains Kognitif.. apakah?? bila tnye along dia ckp mcm aliran sastera, xde subjek killer mcm bio or kimia... so that's why la Lala xberapa happy dpt course ni... dia suka blajar smthing yg mcabar... pointer dia masa kt Matriks ari tu 3.5 up lah, but tetap xdpt medic... ade kwn2 dia yg dpt 4 rata pun xdpt medic... 


so, after this i'll go to Sarawak... nk hantar dia daftar U plus holiday.. yg holiday tu xpasti, depends on our daddy lah.. sbb dia jns xsuka tinggal kerja lama-lama... so mybe next time i'll be there with my sayang utk visit dia dkt Kota Samarahan tu... pertama kali dlm hidup nk jejak Sarawak... best ker??


cuma skrg ni mcm pening2 lalat lg nk survey hotel yg bdekatan dgn UNIMAS dan airport Kuching.. so kpd sesiapa yg pernah ke sana, tong tong la sikit idea korg tu ea... takut plak aku tdo tepi jalan... wahahaha












nota tangan :
lps ni susah dah la aku nk buli ang time nk tidoq.. mesti aku rindu gila nak bergusti dgn ang.. ape2 pun blajar rajin-rajin kt sane, ade kemungkinan ke aku nk dpt adik ipar org sarawak??? ahahaha...

12 ulasan:

sweetsal berkata...

Tahniah adik dpt masuk U..jauh kt sarawak tu..nak tlg cari hotel tak dpt lah sbb tak pernah sampai sarawak..untung dpt belajar sana leh gak tgk tempat orang..

myra arshad (: berkata...

oh. adk kmau matrik mana dulu?
mra pn baru lepas matrik! hehe

ckp gdluck utk dia eh!
sarawak. best la jugak.
best kat kek lapis je.
hotel yang best is hotel 360 :)

^__^

Fieyda berkata...

tahniahh !!! :)
bestnyaa dpt masuk IPTA .
ckp tahniah kat dia tauuu! :)

ubi berkata...

waaa..oversea..hihi.. tahniah2..

zaza berkata...

sweetsal : tu lah... walaupun xdpt pegi overseas futher study kat russia, sarawak pun okeyy... hehehe



myra : dia KMP, matriks perlis... myra dpt UPU x?? futher mana lps ni?? hotel 360 tu taraf 5 bintg ker?? kitorg nk cari hotel biasa2 jer, sbb bnyk nk kena budjet... hehe



fieyda : thanks, akan ku smpaikan... ;)



ubi : aah overseas la sngt... hahaha...

pawaka19 berkata...

tahniah..rajin2 la belajar..jgn nakal2 kat sana..

zaza berkata...

pawak19 : maceh... tu la risau, hope dia blajar betol2 lah... hehe

ardinihumaira berkata...

tahniah untuk beliau! :)

zaza berkata...

dni : maceh dni... ^_^

farysa berkata...

congrats to ur sis dpt unimas
sme mcm kakak farysa
tp bleh je apply ntk tukar kos

zaza berkata...

farysa : yker... ok2.. nnt i bg thu adik i... sbb dia mmg xminat gile lah ngan course tu...
siap nangis2 lg nk amik medic jugak...
thanks 4 da info...

farysa berkata...

sama ngn kakak farysa la
tp ikt nsib jgk la dpt ke x
kkak farysa xdpt pn medik tp dpt biotec

nuffy

Pengikut