Sabtu, 3 Julai 2010

akhirnya Zaza ade tuah!!




heeeheee..
tetibe sukee je mlm ni, dr xde mood terus senyum smpai ke telinga... haha..
actually zaza ade join giveaway dr Triolicious Collection...
tp xde la taruh harapn yg tinggi sbb xpernah pun zaza ni brtuah.. tp td bila dia announce jer, xsangka zaza no 2... to kak ngah n erda.. tahniah jugak yer..









kpd 6 penyertaan pertama dan saguhati pun tahniah jgk yer... hehe... xsabo ni haa nk tunggu syria lycra zaza ni.. cash voucher pun dpt jgk.. lps ni bleh la shopping kt blog efa ni lagi... hehe... sokeeee i... 


p/s : efa, nnt buat giveaway lg yer... ;)


12 ulasan:

ardinihumaira berkata...

tahniah dear!;)

Sophia Rani berkata...

congrats ya zaza.. ^^

Cik Efa berkata...

insyallah..ada rezeki akan dtg ad lagi GA :) thanks dear

zaza berkata...

dni & sophia : tq dearest ;)



efa : bgus2... i love GA.. hehe

azuan berkata...

tahniah!!

da lama x masuk kontes3 nie huhuu

zaza berkata...

azuan : maceh ;)

intan izani berkata...

tahniah... ;p

zaza berkata...

intan izani : =)

butique4u berkata...

zaza...thank you & congrates to you too!

zaza berkata...

butique4u : tq... ur the lucky one.. ;)

Sya Isya berkata...

tahniah! selalu gak masuk GA, tap x pernah menang, sipi2 je nombor. huhu..x pelah..sekarang dah penat nak join GA, retire dah..

zaza berkata...

sya : jgn gtu.. alaa kalo kalah pun xpe, yg pntg kite memeriahkan GA tu... zaza pun bru skg btuah.. sblm ni masuk aje, tp xbtuah2 pun...

nuffy

Pengikut