Jumaat, 2 Julai 2010

Awards Lagi




smlm tgk kat shout box ni haaa..
ade yg kasi awards lagi.. hehe... 
dsebabkan xnk menangguh kerja2 sebegini, baik selesaikan scpt mungkin..







1. anda mesti memuji pemberi award

thanks to fateen innanie sbb sudi bg awards ni pada zaza.. xsangka plak blog buruk ni layak dpt award.. hehe
fateen ni mmg comel, sukeeee jer haa masuk blog dia.. sbb header beliau comel mcm dia jugk.. hehe


2. sila bg awards ni kpd 10 bloggers lain


zaza takut la tag sape lg, sbb lately dh bnyk buat tag.. so xnk la menyusahkan diorg yg lain kena buat entry pasal award ni.. sbb kebanyakan bloggers skg sngt busy...
so kpd mane2 blogger yg nk award ni sila la ambil yer.. pastu bg thu zaza k...



3. anda mesti beritahu 10 bloggers tadi

dah tag sorg jew, so lps ni zaza akan beritahu izzlin pasal awards ni k.. hehe



4. bagaimana anda boleh digelar blog yg best, great?

huhu.. soklan mcabar seyh.. zaza xrasa pun yg blog zaza ni blog yg best.. buat masa skg masih lg menuntut ilmu2 coding supaya lps ni bleh lebih arif dlm dunia blogging ni... haaa time tu nk ckp blog zaza ni best pun tpulang lah,.. hehe





fateen... keep in touch okeyy??!!!

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut