Khamis, 15 Julai 2010

azry kasi award.. yeppiiii..




ade abg hensem kasi awards kt zaza..
dgn senyuman melebar, zaza amik la.. kpd abg hensem azry, maceh yer tag zaza.
tp zaza xrase pun blog zaza ni creative mcm blog azry.. huhu..
ape2 pun maceh, org memberi, zaza menerima.. ;p
award ni asalnye dr blogger yg bernama eddy...







PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI




PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 5 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. tinggalkan comment untuk ucapan manis anda.



okey masa utk tag pula..
pada zaza, blogger yg creative pd pandangan mata zaza ialah :


izza

farhanaerman

Hamzah Ian

Faizal

qiefly 







6 ulasan:

ardinihumaira berkata...

comel kan award tu ;)

black_mel berkata...

tahniah...mmg kreatif dan layak...

farhanaerman berkata...

thnx syg..nnt kite amek k! :)

zaza berkata...

dni : yup.. sngt comel la akak.. siap bleh gerak2 lagi..teehee!!


black_mel : mane ko tahu layak?? huhu.. smpai skg za rase mcm xlayak sajork.. huhu


farhanaerman : ok syg!! hehe ;)

~~izza~~ berkata...

thanxie sayang!(^_^)

zaza berkata...

izza : u're welcome ;)

nuffy

Pengikut