Ahad, 4 Julai 2010

Buffered Earnings, macam tak percaya...






~...slmt ptg ahad...~


sblm ni mmg aku xaktif sngt bw.. sbbnye mcm2 benda yg aku tgh fikir... tulis blog pun bila rasa nk kongsi sesuatu.. tp bila lamalama mcm ni, tetap xde kepuasan.. asikasik fikir masalah then, satu pun xde solution.. at last aku decide dh mls nk fikir pasal tu semua.. lantak la ape nk jadi pun, yg pntg aku kena enjoy hidup ni...


then after that mula la ber-bw pagi ptg siang mlm, masuk blog korg bace entry then tinggl komen... ade shoutbox jer tinggl jejak, nmpk iklan nuff jer gatal jari nk clik.. so from that time aku perasan yg bilangan pengunjung aku dlm satu hari hmpir 100 org... lps tu ade gk aku tbace entry pasal buffered, metered segala mak nenek yg berkaitan tu dkt blogblog korg semua...


teringin la jgk kan nk dpt buffered tu... lgpun sjak aku ber-blogging ni mmg xpernah lg laa dpt buffered memandangkan aku sendiri pun malas nk bw ke blogblog korg semua.. mmg padan la pun xdpt.. but last week bila aku cek kt acc nuffnang jer, xsangka lak aku dh dpt buffered earnings.. perhh!! meloncat bagai nak gile jugak la sbb ingtkan susah nk dpt buffered ni, rupenye kacang jer.. xsmpai seminggu la jgk aku usaha keras pagi petg siang malam.. hehe..





klik utk tumbesaran




yer, walaupun xbnyk tp ttp bsyukur at least ade peningkatan dr segi tu... buat masa ni Astro B.Player LB dan LG Cookie LB lah yg bnyk bg sumbangan... thanks a lot la nuffnang.. u make my life more shining-shining, hahaha...


ok lps ni nk lebih gigih utk bw... lgpun drpd aku nk tmenung fikir masalah yg xmgkin akan selesai ni baik aku bw.. at least tmbh pengetahuan pasal ape2 jer.. aku paling suke masuk blog yg suke buat entry pasal resepi, almaklum lah aku ni xpndai masak, so skg nk bjinak dgn dapur rumah plak.. hehe.. rupenye xde la susah pun memasak ni, cuma kita kena have fun, bru bestttt...



p/s :
kpd yg rase nk aku singgh up traffic kt blog korg tinggl je jejak... op kos aku pegi blog korg.. sbb skg ni aku bkerja sepenuh masa dgn blogging ni.. pg petang siang malam dpn lappy ni.. =)

16 ulasan:

hudhud berkata...

congrats babe. i dah lama xdpt BE. click ur astro yah :)

zaza berkata...

hudhud : thaks babe!! ;)

Laili berkata...

kita dpt BE yg samalah - LG & Astro.

salam perkenalan :)

Sharinginfoz berkata...

tahniah mesti happy sangat kan....

Segmen Kenali Blogger: Asha

ZACK ENTRY berkata...

keep blogging..=)


Zack entry

QieFLy si Dolce berkata...

hhuhuhu sama la time cuti sem ni je buffered aku up skit...tapi kalu kelas da strt sure takde dah macam ni :P
Entry terkini : Uncle Ben & Kak Tedi sama2 cerita pasal durian

Khidhir berkata...

Congrats..mesti best kan..rezki lebih boley belanja sy..haha

ardinihumaira berkata...

tahniah! ^__^ bestnya kan

FarHa berkata...

wahh congrats babe!!

sy yg biasa2 je dpt..tak pernah ag dpt yg buff tuu sedey gak la..traffic memang maintain je...tu yg tak faham huhu

zaza berkata...

Laili : jom kita bw sekuat hati.. smoga buffered jd metered... hahaha



zack, sharinginfoz, qiefly, khidhir, dni n farha : wahhh.. thanks for da support k... kite kena rajin bru nuffnang tbeliak biji mata.. hahaha.. keep blogging ols!!!

Hamzah Ian berkata...

nice2

tembume berkata...

maknanya, everyday kene de visitors 100++ la br dpt buffered tu eh?

zaza berkata...

hamzah : ko ni nice aje yg tahu.. hehe



tembume : aah.. mostly mcm tu lah.. lps tu maintain kan visitor every day mcm tu ye syg... ;)

farah berkata...

waaa bestnyer..sy pom baru jer dpt..huhuh

kakyong berkata...

wah.. tahniah.. ni mesti UV tinggi.. % CTR byk tu,...

zaza berkata...

farah : keep blogging yeah!! hehe


kakyong : yker.. biase2 je kak.. xde la bnyk mane sngt.. huhu.. jenuh la siang mlm xtdo sbb nk dpt BE ni.. huhu

nuffy

Pengikut