Rabu, 7 Julai 2010

Contest Hitam Itu Menawan







ok.. kpd kakak kesayangan ku.. maceh yer, sudi tag zaza... lps ni tag lah lagi... hahaha..
contest kali ni skali lagi membuatkan zaza godek file album dlm lappy buruk ni... so, gmbr tu kena edit2 dulu supaya menjadi serba hitam dan putih ea tuan-tuan dan puan-puan ;p

so...
mempersembahkan..
cik hitam putih zaza!!!!!!!


*


*


*


*


*


*


*


*


*




hahaaaaaa!!
jgn xkenal pulak ea.. well, satu je nk puji penganjur contest ni... bagus btol pilih warna hitam putih, sbb mmg kesukaan zaza lah.. kalo mintak hijau biru pink kelabu kan susah... kekeke..

ok pic ni time dating ngan encik bf kt Langkawi.. so, sementara encik bf mandi laut ngan fmly zaza... so zaza snap la pic sendiri yooo!! itu wajib... time tu matahari da nk turun, so mmg terik la kena pancaran yg tak bertapis tu.. that's y rembat rayben my bf jer.. lalala~
(buat-buat xnmpk yer, lobang hidung yg mcm gua tu!!)



ok.. for more infomation uols bleh la click sini,

closing date will be on 31 july 2010


oh ya... kena tag 5 org pulak.. huhu






4 ulasan:

ardinihumaira berkata...

wow! gojes! gojes! gojes! haaa tengok 3x tu dni sebut.. fuhyoooo.... sisly cun ;) gudlak dear!

fndrocka berkata...

alamak..kurang keyakinan diri lah nak bubuh gambar sendiri.kui3

Peluk Cium Romantiklah sangat

intanurulfateha berkata...

gudlak zaza! ;)

zaza berkata...

dni : cun ke?? alamak... dh nk kembang ni... weee~



fndrocka : hmm apsal lak??? taruk je, xde sape kutuk kot.. hehe



intanurulfateha : tq sis!! ;p

nuffy

Pengikut