Sabtu, 24 Julai 2010

Family Meetings...



~...pagi ahad...~


assalamualaikummm....!! haaaa... jwb, jgn xjwb... morning ols... hehe ;p
eh hari ni berapa syaaban eh?? hmmm...
bukan per, tgh counting 'the day' ... 






2 malam lps... wallaweiiii... dh basi !! tp xper lah, nk jugak story-mory sini... npe 2 mlm lps?? 2 mlm lepas aku ngan mak pergi umah pak long aku... ade meeting ckt.. maklang dan pakcik aku pun ade kt sane gk.. mmg paklong suruh semua adik2 dia dtg malam tu... alahai ciputnye fmly mak aku ni, mak aku anak kedua dr 4 org semua...






dah tu.. org yg paling pntg of course lah aku jd rebutan... the very important person wa ckp luuu... bangga sekejap dsitu.. okey, smpai2 jer umah paklong kiter terjah dapo dulu.. maklong ade buat makan2 ckt.. so, ape lg, mencekik la dulu.. lps mkn bru start meeting...


8hb sept nanti atok aku kena masuk wad.. dekat mana?? nunnn jauh ke pantai timur sane... Hospital KB atau nama glamour hospital tersebut ialah HRPZ II... tahu kew?? then 10hb sept lak, atok aku kena dibedah dkt bahagian tulang belakang... bahagian L4,L5 sama mcm tmpt yg aku kena bedah dulu... so, skg ni paklong aku nk buat jadual lah, sape yg nk kena gilir2 jaga atok kat kelantan sane...


bincang punye bincang, semua dh cop tarikh bagai, tetibe paklong aku bg arahan..
" Za... ang duk sana ja dr start tok wan masuk wad smpai discharge.. sbb ang saja yg taw selok-belok jln kt kelantan nu... lps tu senang kalo kami nk p sana naik bas  ang bleh p amik.. kami pun jarang p kelantan mana nak pi tau sat g kot sesat pulak... lepaih tu, Za bleh la amik tok balik hotel rehat... "


haaa tgk!! penting xpenting aku ni... kekeke... aku sokeeee jer bab2 ni, sbb dpt kreta, dpt buat mcm kreta sendiri... waahahaha.. gile keji.. so, mcm tu lah perancangannyer.. 8hb nanti, awal2 pagi sblm subuh dh start btolak p kelantan sana.. sbb atok aku daftar masuk wad pkul 3 ptg... sempat lah smpai..


tp yg aku sedih tu 11hb sept kan dah 1 ramadhan... tahun ni ramadhan pertama aku dkt Kelantan... sob sob sob.. ;(  sahur ngan berbuka semua tibai beli jer kt bazar ramadhan kat sane nnt... tp ade org ckp ramadhan kt kelantan best, betol ker???

2 ulasan:

iQBaL HaSBuLLaH berkata...

xla keji mana pon..sambil menyelam minum airkan??
btw,semoga selamat segala urusan kamu sekeluarga..

zaza berkata...

owh yker... hehe.... maceh...

nuffy

Pengikut