Khamis, 15 Julai 2010

Hari Ni Atau Esok??





~...happy friday to ols...~


mengikut perancangan, aku nk g Kedah hari ni.. just preparation for this sunday punye case.. mane tahu kot-kot masa yg tinggl ni bleh ubah hati diorg.. tp mcm malas je, sbb aku di pihak lelaki, of course la nk kena tdo umah beliau.. mmg kami ni muhrim.. tp, aku plak yg mcm mls nk kesana..


pergi esok je laaaa... boleh x??


tp, mcm nk pegi hari ni jugak.. sbb ingt nk pergi jumpa anak beliau.. 
tp mcm mls jer nak gerak ke sana..
tp mcm nk pegi awal..
hoh!! gile ah!!


tp kalo aku xpegi hari ni, spupu aku punye anak nk ajak kuar pergi survey notebook baru utk beliau... mcm best.. tp mcm la aku tahu sngt psl lappy @ notebook ni.. silap2 nnt cina tu ketok kepala aku.. hadoiii.. tu laaa, ari tu tunjuk terer lg bab2 ni.. kan dh kenaaa...waaaaa..


cuma nk tinggl wasiat jap,
kalo lah aku pegi Kedah hari ni bermakna esok aku xupdate blog lah..
so tlg2 tgkkan blog aku ea, klik mane patut k.. hehehe
tp kalo aku pergi esok, insya allah mlm ni update blog lagi... weeeee~


Isnin lak mmg kena blepas ke Kelantan, mau pergi hospital..
then, shopping kain nk buat baju raya..
ok lah.. jom start rindu-rinduan.. teheeee!!
Daaaaaa..


12 ulasan:

ardinihumaira berkata...

pegi wakaf che yeh.. best oo shopping kat situ ;)

zaza berkata...

dni : aah, plan tu mmg nk kesana.. nk rembat pashima kt sane.. hehe ;)

JMR berkata...

decide for the best..mkn nasi ulam cikgu kt KB..terbaek!

zaza berkata...

nasi ulam cikgu???
mcm pernah dgr.. KB kat area mane tu??

Matt berkata...

hari ni!! hehe..

zaza berkata...

huhu.. kalo ari ni alamatnye xleh la nk shopping notebook tu.. sob sob sob ;(

Sophia Rani berkata...

selamat berjalan2 ok... nnt I klik2 pe yg patot k.. ;)

Ct SoLeHa berkata...

nak g HUSM ke??jumpe Prof Faisham ke?
jgn lupe jalan2 depan HUSM ni..kubang kerian dah cam KB.sesak tul depan hosp

QieFLy si Dolce berkata...

wahhh jadual kamu nampak pack yer....
Entry terkini : Contest Mata Menawan

xazryx berkata...

slmt jalan .moga selamat smp slmt ke destinasi ye .heheh .

touya berkata...

Muahahahahaha taknak klik , baik tak aku ?

zaza berkata...

sophia : tq sweety... ;p


ct soleha : aah btol lah, zaza bru je balik dr sane.. uhuhu.. stuck dlm traffic jam ade dh lama mcm KL..huhuh...


Qifly : mau tahu la der... hehe.. pack jugak lah, naik poning kepalo den ni haaa...


touya : xde pulak aku memaksa.. kui3.. kalo rasa baik hati klik jer, xnk klik pun nevermind.. ;p

nuffy

Pengikut