Selasa, 6 Julai 2010

Photogenic Contest by Mia Farrow's




huhu.. sngt tak tahu nk ckp ape bila kena tag masuk contest ni sbbnye zaza ni bkn la jenis photogenic.. since contest ni dbuat, zaza hrp xde yg sudi nk tag zaza.. tetibe hari ni kena jugak.. bkn xnk masuk tp i'm not a photogenic person la der.. hehe..


tp xpe lah, akak kesygn dah tag zaza... so, masuk je la.. bkn susah sngt, paling tidak pun tak bertuah... bkn kena humban dlm gaung ke haper.. ye tak cik mia farrow's ??? kekeke







ok pic ni cukup la menunjukkn zaza ni konon2nye photogenic.. ahakss.. dh hbs zaza godek file dlm lappy zaza, ni je la kot yg sesuai utk djadikan taruhan,, weee~


so the best part is expresi muka kot... sngt cool, relax n steady... dahi xde kerut2 mcm makcik tgh pk anak dara blom kawen2 lg.. sbb sblm ni sure kening or dari mcm buruk jer.. pd zaza lah, pd org yg menatap xthu la pulak.. then, sblm2 ni suke amik pic dr angel yg sama xpun dr arah atas, tp this pic ntah angin taufan mane yg membuatkan pic ni diambil dr angel bawah... =)


so cik mia, hope ianya memuaskan hati anda...


TARIK TUTUP : 15 JULAI 2010




ok, assigment terakhir ialah misi meng-tag mangsa seterusnya...
jeng jeng jeng...


kak myna

ulat comel

cik zira

5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

goodluck dear! hehehe tomeiiinye

fiD berkata...

pelbagai angle ade ye,, gud luck!

zulkbo berkata...

Salam bertandang..
moga kita semua
mendapat rahmat
dari-NYA jua..
جزاك اللهُ خيراً

nadyra taat berkata...

gud luck ok!.. =)

zaza berkata...

dni : tomeiii ke?? hehe...



fiD : yup... kena ade seni... kekeke



zulkbo : aminnn~



nadyra taat : tq dear ;p

nuffy

Pengikut