Selasa, 13 Julai 2010

Rindu Aku Ke?




~...selamat hari rabu...~


pekabo uols?? hehe... perhhh!! tetibe rasa rindu giler ngan blog aku ni... facebook pun da xbuka 3,4 hari... blogwalking pun tidak... huhu.. rase mcm dunia ni golap seketika.. kuikuikui..


aku update blog ni pun sbb aku balik rumah skejap.. esok lusa akan ke Kedah dan Kelantan.. nk selesaikan kes yg blom selesai.. poning kepala den ni haaa... tp xpe lah, aku cuba enjoy saat-saat dikampung walaupun sbenarnya hati ni bercelaru sngt..


actually bnyk benda nk story mory kt sini, but xthu mane nak mula.. nk mula dgn cerita sedih or cerita happy.. atau nk tunggu aku settle semua hal dulu bru story.. hmmm.. bnyk btol benda kena pk..


k lah, aku nk blogwalking ke blog-blog korg dulu.. nk bace entry2 korg sejak aku xde kt alam maya ni.. mesti bnyk cite best dr korg kan.. rindu giler ah kat korg!! wink* wink*.. hehe.. ni nk tayang gmbar aku kt kmpg dgn anak sedara sepupu aku.. then, next entry will story la semua benda yg rase nak story kt blog ni..






- zaza n enun -

3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

semoga cepat selesai tau kerja2 tu ;)

Hamzah Ian berkata...

kerje mmg banyak.. kalo tak buat keje pun tu dah dikire sebagai kerja.. betol kan??? hahahaa

zaza berkata...

dni : aminnn... doakan je yg terbaik yea kak dni ;)


Hamzah : betul2.. duk saje geget jari pun tetap kerja jugak.. huhu

nuffy

Pengikut