Khamis, 1 Julai 2010

Tagged By Farysa




kena tag lagi....!!! lalalala~

kali ni dr cik farysa yg comeii... aku rasa cik farysa ni dh mcm pengunjung tetap blog aku.. tp mlm je dia menjengah... hehehe.. xpe farysa, zaza pun time ni la nk blogwalking bagai... hehe..



1. adakah anda rasa anda hot?

sblm jwb ni tgh kipas2 dgn tangan, konon2 hot lah.. haha..
xde la hot pun, zaza xpenah perasan hot.. hehe



2. update wallpaper yg anda gunakan sekarang







3. cerita pasal gmbar ni.

gmbr ni diambil bulan lepas semasa family gathering dkt pantai chenang, pulau langkawi... yg lain semua berendam dlm laut zaza plak keje snap picture jer.. suke betul tgk sunset.. hehe




4. kali terakhir makan pizza.

bln april aritu.. mkn dkt kedah, rumah abg zaza... hang out dgn dia, lapo jer terus serbu pizza.. hehe





5. lagu terakhir yg anda dengar.

pretty boy - m2m
suke layan lagu ni sbb rase mcm cute.. hahaha





6. apa yg anda buat selain menyelesaikan tag ini.

dgr lagu pretty boy ni lah... hehehe ;)





7. selain nama sendiri, anda dipanggil dgn nama apa.

izzah, zaza, mama tam..





8. tag orang, sape yg nak kena tag?


so, kpd muchamel yg comel, jgn mara yer... anda sudah terkena tag!! hehe..
senyum slalu.. =)

1 ulasan:

ardinihumaira berkata...

hehe... ngidam pizza lak dni baca tag ni ;)

nuffy

Pengikut