Khamis, 22 Julai 2010

Tahniah kepada Mak Enon




salam uols...

2,3 hari ni aku busy ckt memandangkan anak saudara sepupu aku dpt tawaran masuk UPM, rayuan punyer lah.. eh eh, sblm tu.. korg percaya tak aku sebaya dgn anak saudara sepupu aku??? sila percaya okeyyy... actually dia spatutnya panggil aku gune pangkat makcik2, tp dsebabkan dh sama-sama mbesar, hanya panggil nama aje.. bagos!! at least aku xnmpk tua!!  ^_^


then, aku la tlg print sgala mak nenek borang.. then tunjuk dia serba sikit.. teman pergi buka akaun CIMB.. bayar payment pendaftaran.. shopping laptop.. perhh... aku sbenarnya dh mcm kembar dgn dia.. senang panggil mak enon... hahaha.. xthu nape panggil mcm tu.. pd hal nama dia bukan main sodap... Ainun Nadia Amir Hamzah.. tp panggil mcm tu lak, nasib ko la mak enon oiii... hehe





so, mlm ni mak enon dh nk berangkat ke serdang... sob sob sob ;(
kembo aku dh nk tinggl kan aku.. dh study kt serdang tu smpai 4 tahun.. wadafak!! dia dpt course pendidikan & bimbingan (kaunseling)... perhhh.. kang dh grade keje ngko nk kaunseling otak aku je lah kan.. mentang2 lah otak aku ni dh lama tak service.. 


raya kang ko jgn xbalik perlis sudah!! sape yg xkasi mak enon aku cuti raya mmg mau makan penampo aku jer..  4 tahun ko kt sane ek?? dh mcm tunggu next worldcup plak dh..


td aku ade la kasi satu kotak kuning A4 yg kecik tu.. thu ape dlm tu?? semua tudung bawal yg aku gune masa study dlu.. memandangkan mak enon aku tu suke pakai tudung bawal, so aku kasi free2 je lah.. gpun skg aku dh up to date.. dh xpakai tudung2 bawal ni.. paling koman aku lilit shawls or pashima ajer... wahahaha..




to mak enon.. study molek deh!! jange cari gewe.. ambo tak gemar!!
nnt rayer kite bertemu lg.. weee~

2 ulasan:

Sang Pujangga Utara berkata...

Nak tahu siapa IDI AMIN si pengerat tutt bangsa sendiri?jom lawat sini

zaza berkata...

sang pujangga utara : adakah berkaitan dgn entry ini??? kui3...

nuffy

Pengikut