Ahad, 25 Julai 2010

Terima Kasih Diatas Sokongan Kalian...



~...salam isnin, 12.30 am...~


316 post selama hampir setahun aku berjinak-jinak dlm dunia blog ni.. 217 follower yg follow blog aku tnpa paksaan drpd aku.. thanks a lot!!! tapi hari ini, enrty yg ke 317, aku nk memohon berjuta-juta kemaafan andai selama korg mengenali Zaza, zaza bnyk buat salah pd korg... mungkin ini entry yg terakhir drpd aku.. mgkin jgk ade yg seterusnya, aku xpasti...


ape yg pasti, aku akan hadiahkan lappy kesayangan ni pd adik aku Amar.. supaya dia senang nk buat assigment since dia pun amik course sains computer so, mmg sah2 kena ada lappy sendiri.. esok jugak aku akan berpisah dgn streamyx yg selama ini xpernah menyusahkan aku... sob sob sob ;(
aku syg sngt dgn alam maya aku ni, tp buat masa ni biarlah aku tumpukan kpd beberapa perkara yg memerlukan pemerhatian khusus dr aku sendiri.. dlm satu-satu masa aku xdpt nk penuhi semua kehendak, aku xdpt nk buat sesuatu serentak dan aku xdpt nk puaskan hati semua pihak.. memang pahit utk menelan situasi mcm ni.. tp aku kena blajar redho dgn qada' & qadar Allah s.w.t...


hidup ni terlalu sukar buat aku smpaikan pd satu2 masa aku dpt rasekan betapa sesaknya dada aku utk menanggung semua ini... 


aku pilih jln ini supaya aku ada masa utk berfikir ttg masa depan aku, kesihatan aku, fmly aku dan jugak kebahagiaan aku.. cukup2 lah selama ni aku bekorban utk org lain.. biarlah kali ini pengorbanan ini terhenti dsitu utk benarkan org lain berfikir sejenak..


diakui mmg sejak aku ber-blogging ni, hati aku sedikit tenang, dpt luahkan setiap inchi perasaan yg ada dlm lubuk hati aku.. dpt kurangkan bebanan perasaan dgn adenye pengomen yg setia... semangt aku semakin melonjak biler nuffnang jugak turut sama-sama menggembirakan aku dgn BE yg tak putus2 smpai skrg.. mgkin lps ni aku akan rindukan semua geng2 blogger aku.. walau xpernah bersua muka, tp aku cukup senang dgn korg semua.. u all make my life more meaningfull...


cukup saje utk stakat ini.. mendoakan kebaikan setiap muslim adalah tanggungjawab kita, walaupun xsmpai ke tahap wajib.. so aku doakan semua blogger2 dluar sana supaya berada dibawah rahmatNya dan bahagia sentiasa... 


thanks to all yg bnyk bg support pd aku espclly kak myna, kak dni, Izzlin... yg slalu blogwalking masuk blog aku ni, QieFly, nier, Hamzah, z@ck , farysa dan semua lah yer.. ;)


insya allah kalo masih ditakdirkan jodoh aku pnjg dgn korg, kita akan bjumpa lagi... doakan aku pulih dr segi mental dan fizikal.. doa korg amat2 lah aku alu-alu kan.. hehehe... salam sayang dri Zaza utk korang semua.. daaaaa!!








16 ulasan:

Dewi's Artwork Station berkata...

ala...lepas ni zaza xdtg la blog kite da ek...huhu...

wish u happy.. as happy as u wish (at least the best that u can achieve) :)

muga kite jumpa lagi..insyaallah

p/s: kalau gi CC tu, bukak2 la blog :) lawat kite ek

-izzlin-

Sophia Rani berkata...

alaaaa.... jgn la tinggalkan blog... huhuhuhu

Hamzah Ian berkata...

weh.. jgn la weh.. jangan la tinggalkan gua nih.. gua nak komen saper lagi ni kalo lu takde.. blog lu best ape gua suke komen2 nih..

alor... =(

ZACK ENTRY berkata...

banyaknya post..keep blogging k..=)




latest entry Ketahui Mukjizat BISMILLAH

zaza berkata...

Izzlin : insya allah izzlin... smoga kite bertemu dilain alam... hehe,, wish u happy too...


sophia : sebolehnya mmg zaza xnk.. tp tpksa.. tgk lah mcm mana nnt, still bleh consider... tp buat masa ni mmg xdpt lah nk on9...


Hamzah : eh lu ni... nk sedapkan hati gua lah tu.. gua taw r blog gua ni cap ape der.. alaaa.. lu bleh jer komen2 kt entry aweks2 dluar sane... lu bikin gua sedih der... sob sob sob ;(


ZACK : bnyk ker??? huhu.... rasenye ade org len yg lebih dr aku kot... huhu...

keep blogging??
ntah la,, wait n see saje lah..

Hamzah Ian berkata...

gua lagi sedeh bile lu nak stop.. rilek2.. gua ade kan..

black_mel berkata...

ruginya nak tinggalkan dunia blogging ni....ambil masa berehat jer la yer...jgn la stop...rugi...

Ct SoLeHa berkata...

xpe..jgn delete plak blog ni tau..temporarily xupdate xpe..nnt bile2 on9..update je..
lgpun blog kan tmpt zaza luah perasaan..
salam sayang gak..hehe

Sofia berkata...

zaza...

keep blogging!!

zaza berkata...

Hamzah Ian : adoii... actly hidup gua xdpt nk lari dr dunia penulisan.. so mybe gua cuma amik masa utk berehat,.. lately bnyk benda yg gua kena pk... otak wa serabai !!


black_mel : yup.. mmg rugi.. insya allah cuma berehat jer...


Ct SoLeHa : hehe.. maceh2!!


sofia : i'll !! huhu... luve u la phia...

Hamzah Ian berkata...

gud2.. blog lu best betol nie.. haha

dunspeak♥ berkata...

jangan tinggalkan belog begitu sajaaaaaaaaaaaa

velasrizal berkata...

btol..melalui blogging ni kita dpt rasa tenang kan..

Produk 3 in 1 Membahayakan Kesihatan ?

Azuan berkata...

kalau elok..tak perlu nak buang kan..cuma berehat le sekejap yea..hihi..

Belajar Ilmu Komputer berkata...

thnks infonya sob..bermanfaat bagi saya khususnya yang membaca..menanmbah ilmu juga..bila berkenan kita tukeran link sob yah..bila berkenan tukeran link komment dibloggku yah sob..happy blogging yah..sukses selalu

Hamzah Ian berkata...

oi zaza weh.. ayooo...

nuffy

Pengikut