Sabtu, 7 Ogos 2010

Let's Go to Kelantan!!




dh pukul satu lebey tp xleh nk lelap.. mcm mana nk lelap baju2 pown blom packing lg.. nk kemana lagi la cik zaza oiii.. aku nak larik rumah.. sape nk ikut, joooommmmm!!! hahaha... hah, sebut bab lari rumah ni yg best.. dulu masa muda-mudi, masa jiwa tgh memberontak aku penah lari rumah.. puncanya sbb bergadoh dgn abg aku.. tp yg bestnye lari smpai ke Johor.. itu pun pegi rumah abg aku si angah tu... tp itu dulu lah, jgn tiru plak aksi aku ni.. nasib baik slmt smpai sane, kalo tak, menjawab lah aku..


kejap lg pukul 3 aku dh nk gerak pergi Kelantan.. aku ni mmg pelik ckt, kalo nk bjalan jauh mcm ni suke benor kuar awal2 pagi.. sbb leh bawak kereta laju2... agak2 120km/j tu mmg wajib lah.. jgn kena saman ekor sudaaaaa... lps tu sejukkkkkk, itu yg best... hahaha.. jalan pun xsesak mcm siang... actually pegi sane sbb nk temankan atok aku, dia nk operation dkt Kota Bharu 10hb nanti.. smbil2 tu bleh la merasa sambut Ramadhan dkt Kelantan..


so, xthu la dkt sane aku bleh on9 ke tak.. tgk keadaan lah, kalo xde hal insya allah.. nk juga update live in Kelantan.. hehehe.. tp xjanji lah..




alang2 dh smpai kelantan, nk pegi la jumpa blogger sorg ni.. nama dia Am0r.. bleh la korg usha2 blog diabeliau tgh study dkt Kelantan skg ni.. so, ade sape2 yg nak jumpa aku, bleh la rojer2 aku k, lgpun aku seminggu kt Kelantan, sumpah bosan giler ahh.. doakan aku selamat smpai dan selamat kembali, xlupa jgk selamat menyambut Ramadhan.. hehe


k lah, nk smbg packing2 baju........ daaaa!

2 ulasan:

emma berkata...

orang tak penah lagi sampai d kelantan/kat area pantai timur..3thn study johor tak menyempat je..sob3 ;(

Hamzah Ian berkata...

zaza!!!!!!!!!!!!!!!

nuffy

Pengikut