Khamis, 5 Ogos 2010

Menjenguk Blog Tercinta



~...selamat ptg...~


dsebabkan rindu yg mdalam, tpksa la aku 0n9 skejap.. menjenguk blog yg dh bersawang nieh.. mgkin istilah 'bersawang' ni dh xbleh pakai, sbb aku rasa bkn setakat sawang, dh jadi sarang serangga2 perosak kot... hmmm...


thanks to all yg bg support kt aku supaya aktiv dlm dunia blogging ni... seriously, bkn la niat aku nk stop terus, cuma nk amik masa utk muhasabah diri.. sejak 3 tahun kebelakangan ni, tlalu bnyk benda yg xdisangka2 tjadi.. so that's why aku rasa mcm down gile2..


thanks jgk kpd Hamzah... sbbnya entry lps dia bersusah pyh pujuk aku supaya jgn bhenti dr dunia blogging nieh... hehe.. kelakar pun ade... tp i.allah, aku akan cuba pbaiki diri dlm masa yg singkat ni.. mcm2 dlm kepala otak ni yg blum tkeluar lg..


so, see u next time...
pray for me okey..
daaaaa!!

5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

betul tu dear... takyah la berhenti blogging. kalo busy.. biau je blog menyepi... lebih elok dari tutup blog ;)

diraja22 berkata...

jengah2 selagi mampu..

pawaka19 berkata...

ingat buzy bisness nak raya ni

Hamzah Ian berkata...

betol kate hamzah tu... sian kat die takleh bace blog hang nanti.. ahahhaha

zaza berkata...

kak dni : aah.. btol tu.. ni leh jgk test ade org tak yg rindukan zaza.. hehe ;)


diraja22 : silakan...


pawaka19 : business raya?? wow mcm best tu.. leh tmbh duet raya taun ni.. hehe


Hamzah : aah kan.. sian kt Hamzah tu.. hehe.. thanks bro!!

nuffy

Pengikut